facebook facebook
 
 
 
   
 
Чакането приключи! WoW Classic отваря врати скоро!
15.05.2019

За тези от вас, които копнеят по славните дни на оригиналния World of WarCraft – чакането е към края си. World of WarCraft: Classic отваря врати на 27-ми август. Пускането на WoW: Classic е краят на една дълга одисея, по време на която Blizzard решиха да се вслушат в желанията на феновете и да официално да възкресят „vanilla“ WoW. Тя започна със затварянето на фенския сървър Nostalrius, който беше придобил изключителна популярност преди няколко години, именно предлагайки това усещане, което официалната игра отдавна бе загубила след няколкото експанжъна и редицата структурни и други промени. Скоро след това Blizzard обявиха намеренията си да възкресят чистия, класически WoW, което беше изключително добре посрещнато от феновете на компанията.

Бета тестовете започнаха вчера – на 15-ти май. Създаването на герои ще бъде достъпно от 13-ти август, но само за играчи с активни абонаменти. По време на този времеви прозорец играчите ще могат да създадат до три героя към всеки активен WoW акаунт, за да резервират желаните от тях никнеймове.

Публичния старт на World of WarCraft: Classic ще бъде даден на 27-ми август, с глобално отваряне на сървърите в 12:00 АМ според часовата зона на всеки регион. Единствено в САЩ играта ще започне ден по-рано – на 26-ти август. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
World of WarCraft

новини:
Точно четири години след като пуснаха DX 12 за по-новите версии на Windows, Microsoft някак си се решиха да обърнат внимание и на седмицата...
На този ден преди четиринадесет години официално е пусната играта в Европа! Поздрави на рожденика и всички дали младостта, упоритоста и времето си на тази игра!
Освен това, компанията анонсира World of Warcraft Classic - "класическа" сървърна опция за ММО заглавието.

Ревю:
Нова графика, нови гейм механики, невероятно омазана история - това са само част от новостите в WoD

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122