facebook facebook
 
 
 
   
 
Целият каталог на Activision Blizzard бе премахнат от GeForce Now
11.02.2020

Game Streaming-ът определено ще е новата вълна в гейминга. Кога обаче ще ни залее с пълна сила - все още не е ясно, макар по всичко да личи, че този момент наближава. Причини да мислим така е не само Google Stadia, но и конкурентната услуга на Nvidia - GeForce Now, която успява добре да поизпоти Stadia, a някои от свойствата ѝ са фантастични. Ако вече сте я пробвали и заглавията които сте тествали на нея са били на Activision или Blizzard, най-вероятно с неприятна изненада сте установили, че те са напълно премахнати от библиотеката на Nvidia GeForce Now.

Според представител на Nvidia, който писа в GeForce Now форумите, библиотеката от игри на Activision Blizzard, която включва игри като Call of Duty: Modern Warfare (2019), Overwatch, Diablo 3 и още много други, е била премахната по настояване на Activision. Според информацията, която дава поста от форума "За да осъществим следващия етап от еволюцията на GeForce Now, работихме с издателите, за да създадем един стабилен каталог от PC игри. Това означава непрекъснато да добавяме нови игри и в някои случи - да премахваме игри - подобно на други доставчици на дигитални услуги. По тяхно искане, моля да имате в предвид, че всички игри на Activision Blizzard ще бъдат премахнати от услугата. Въпреки, че това е лошо, обещаваме, че ще работим заедно с Activision Blizzard, за да добавим отново тези игри в бъдеще. В допълнение към стотиците игри, които понастоящем поддържаме, имаме предложения за над 1500 игри от страна на различни разработчици, които ще бъдат добавени в услугата. Следете нашите седмични обновления, както и игрите които добавяме." - гласи поста.

В действителност няма нищо странно в това заглавия да бъдат добавяни и премахнвани от такива абонаментни услуги. Обаче да бъде премахнат целия каталог на един издател и то само седмица след старта на услугата... това вече е не толкова често срещано. Предполагаме, че Activision Blizzard не са доволни от условията на сделката с Nvidia.

Очакваме развитие по темата. 

напиши коментар
 


58 мнения
профил »
Toadragon каза на 21.02.2020, 15:03 ч. :

Близард си го заслужава . Дано никога не ги върнат .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
GeForce Now

новини:
Както винаги - става въпрос за пари.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122