facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Хибрид Lenovo Yoga Book
11.10.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Последният таблет на Lenovo Yoga Book ще може да бъде намерен в магазинната мрежа на VIVACOM още в края на тази седмица.

Моделът на Lenovo е хибрид меджу таблет и 2 в 1 устройство, съчетаващ в себе си, функционалност и изключителен дизайн. Корпусът е от ново измерение с иновативна метална шина, позволяваща използването му както като таблет, така и като компютър. Всичко това е събрано в компактни размери, което го превръща в перфектния мобилен спътник за всяка ситуация. Към характеристиките на модела се прибавя и 10,1‘‘ Full HD IPS дисплей, който прави картината ясна, детайлна и с по-голяма контрастност. 

Иновативното допълнение към този модел е Real Pen стилус, зареден с истинско мастило. Това е една изцяло нова технология за водене на бележки и вписване на информация. Писалката позволява да се пише директно върху истинкска хартия или на допълнителния екран за записки. Така потребителите получават дигитализиране на тектса с лекота. В слуачите, когато е нужна истинска клавиатура, Halo се визуализира на допълнителния екран, с което предоставя достъп до пълноразмерна клавиатура от нов тип.
 
Хибридният модел поддържа 4G за по-добро сърфиране в интернет. Устройството осигурява до 15ч. мултимедийно забавление, само с  едно зареждане на батерията. За любителите на качествения звук, Yoga Book на Lenovo е оборудван и с Dolby Audio Premium.
Всичко това е подсигурено от мощен хардуер, а именно 4 ядрен Intel Atom x5 процесор с 4 GB RAM и цели 64 GB за съхранение на файлове. Операционната система под която работи устройството е Android 6.0 Marshmallow.

Yoga Book от Lenovo ще се предлага на цена от 39.90 лв. с i-Traffic XXL, който през октомври е с промоционални удвоени MB и до 25% отстъпка от месечната такса за целия срок на договора. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ системи
Асемблирана система: Brisk 782
Гейминг с марка Acer 82
Нови настолни компютри от Dell 64
Робо Лига България 2016 64
Lenovo Yoga Book вече и с Windows 10 Pro 58
Първи поглед: PlayStation 4 51
Dell с нови геймърски продукти 48
Лаптоп: Getac X500 47
PSP Go - началото на една нова ера? 43
PS4 с FIFA 17 във Виваком 43