facebook facebook
 
 
 
   
 
Фотоапарат: Turbo-X DM8365
10.08.2008 | автор: Георги Панайотов


Вносител:
Plesio
Цена:
200 лв.
сайт на продукта »

Какъв по-добър момент от лятото, да се сдобиеш с фотоапарат и да започнеш да запечатваш простотията, родила се от миксирането на почивка, нови познанства и ниско алкохолни напитки? Скромните му размери (88.5x55x24 mm) позволяват безпроблемно да бъде набутан в джоба на къси гащи или лятна риза. След около половин година боравене с професионални фотоапарати и перманентната нужда да бъдат разнасяни в специални раници или чантички, мога да гарантирам, че "джобността" и 110-те грама на DM8365 са огромен плюс.

Фотоапаратът е с капацитет 4 GB, а веднага след като щракнете желаната цел, можете да разгледате снимката на 2.5 инчовия дисплей. Във фотоапарата има и олекотен софтуер за постобработка на изображенията, както и няколко филтъра за самия процес на снимки. Батерията му е литиево-йонна и може да бъде презареждана през USB слота на РС-то.

Слабите страни на фотоапарата са Macro режима му на снимки и zoom-a. С 3х оптичен и 4х дигитален zoom просто трябва да се наврете на поне 1 метър от обекта за снимка, ако искате да го хванете в детайли. Другата му слабост е тесният обектив, но за любителски фотоапарат е достатъчен. Изненадващо, светкавицата (за този размер) е наистина добра и позволява правенето на добри снимки в тъмни места или такива с променливо осветление (дискотеки например). Последният, но не и по важност плюс на Turbo-X DM8365 е, че не изисква свръх внимателно отношение, както повечето полу-про и про фотоапарати. Корпусът и дисплеят му са здрави, и наистина можете да се отпуснете в негово присъствие и да си прекарате добре без да се притеснявате, че нещо може му се случи.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Фоторамка: Diva DF8V 18
Мултимедиен плейър: Diva FX79 14
Фотоапарат: Nikon Coolpix P500 13
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 13
Фотоапарат: Panasonic Lumix G10 12
Плейър: Hyundai HMB L-110 11
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV 11
Конзолен аксесоар: Roxio Game Capture 10
Видео камера: Baby EyeOn камера DCS-825L 10
Дигитален плейър: WD TV Mini 10
ДРУГО ОТ Turbo X
Слушалки: Turbo-X H646MV 0
Плейър: Тurbo-X MP4 Total Helena 0