facebook facebook
 
 
 
   
 
Фен пресъздаде началните сцени на Silent Hill от първо лице
10.11.2019

Zero Trace Operative, гейм дизайнер и огромен фен на Silent Hill поредицата обяви, че е прекарал последните пет месеца, пресъздавайки първите минути от оригиналната Silent Hill в първо лице. Това "концептуално демо" може да се свали безплатно и въпреки, че е дълго само около 4 минути, много бързо ще ви припомни приятните мигове от далечната 1999 година, прекарани в изследване на ужасите, криещи се из мъгливите улички на едноименното градче.

Тук можете да изгледате видео на цялото демо. Авторът уточнява, че няма да продължава работата по него и го смята за завършено.

Според информация споделена в блога на Zero Trace Operative, моделите на героите и текстурите на околния свят не са взети директно от оригиналната игра, но наподобяват достатъчно добре познатите местности, за да се почувствате у дома, дори в първо лице.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Silent Hill

новини:
Да си припомним колко вълнуваща беше премиерата му
Konami обяви датите за три нови заглавия от поредицата Silent Hill, включително Silent Hill HD Collection с ремастерираните версии на втора и трета част.
Кинопродукцията ще бъде със заглавие Silent Hill: Revelation, а за допълнително подсилване на ефектите тя ще бъде заснета изцяло в триизмерен формат.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122