facebook facebook
 
 
 
   
 
Убивайте време (и демони) с тези брутални модове за Doom
29.12.2019

Ако си падате по комично пресилени кървища, може би сте чували за мода за Doom, наречен Brutal Doom. За него още преди излезе окончателна Gold версия, с която се очакваше, че работата по него ще приключи, но явно създателите му не могат да седят със скръстени ръце, защото преди дни публикуваха кооперативна версия, наречена Meatgrinder Co-op.

Meatgrinder Co-op е част от жанра "slaughterfest", в който срещу играчите са хвърлени буквално стотици противници, с които трябва да се справят. Други примери за такива са Slaughterfest 2012 , а разработчикът на Meatgrinder Co-op препоръчва Speed of Doom като алтернатива.

А какво ще кажете за цялостна смяна на обстановката? В Doom се изправяме срещу демоните от Ада, но те не са единствените демони, които имат нужда от намаляване на популацията. SHRINE е тотална конверсия на Doom 2, в която се изправяте срещу демони от вселената на Х.Ф. Лъвкрафт. Чудовищата, оръжията и дори архитектурата в него изглеждат меко казано странни.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Doom

новини:
Винаги сте си мечтали да убивате демони в DOOM, на фона на атлетичното тяло на DOOM Guy, подскачащо из нивата?
Ето какви промени нанася той по двете части на класическия шутър.
Sigil, TnT: Evilution, The Plutonia Experiment и No Rest for the Living ще бъдат добавени към портовете на играта, за текущото поколение конзоли.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122