facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Състезание: Asphalt 3 : Street Rules 3D
Ревю | 26.10.2008 | автор: Александър Бойчев

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Състезание
Платформа:
GSM

Asphalt 3: Street Rules 3D е триизмерната версия на вече съществуващата Asphalt 3: Street Rules. Това е достоен еквивалент на Testdrive Unlimited, само че за мобилния ви телефон. Ако във вените ви тече бензин, вместо кръв, съвсем естествено е да се погрижите за душевния си комфорт, като играете на Testdrive пред монитора и на Asphalt 3: Street Rules 3D във всички други моменти.

Играта включва различни мисии и състезателни трасета. Принципът на действие според създателите й се води от максимата „Колкото повече, толкова повече”. Колкото повече карате, толкова повече нови опции „отключвате”. На разположение имате набор от ексклузивни спортни возила, с които да изпитате усещането за скорост и мощ. Освен с избор на кола, ще трябва да се захванете и с фина настройка по мотора, спирачките, окачването и т.н.

Реализмът е пълен, удоволствието също. Последното се повишава и от специалната опция-патент на серията Asphalt – освен кола ще можете да избирате и мацка, която да се вози с вас по време на надпреварата. Когато печелите, ще можете да возите най-стегнатите котенца. 

напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Състезание: Asphalt 4 : Elite Racing 3
QuizUp 2
Рейсър: Heavy Fuel 1
Рейсър: Speedrun 1
Състезание: Mika Kallio GP
Състезание: Ferrari World Championship
Рейсинг: David Coulthard GP
Рейсър: High Speed 3D
Пъзел: Party and Co
Тест: English Trainer