facebook facebook
 
 
 
   
 
Съвместната игра на Джордж Мартин и From Software ще се казва "Great Rune"?
22.05.2019

Проектът по който работят G.R.R. Martin и From Software, и за който ви съобщихме вчера, се най-вероятно ще се казва Great Rune. Както обаче се разбра в последствие това може да не е пълнокръвна open world игра. Това се разбира от туийт на италианскя гейм журналист Antonio Fuctio, който гласи:

"Мога да потвърдя, един от разработчиците ми сподели за този проект преди много години. Възможно е да не е с напълно отворен свят, най-вече заради ограничения на енджина, който ползват From Software."

Според него е възможно "Great Rune" да е само кодовото название на играта, така както "SPRJ" бе кодово название за Bloodborne. Напомняме, че слуховете за играта се появиха още през март 2019 г. Обратно на това, което мнозина вярваха, следващият проект на From Software няма да е Game of Thrones RPG. Първата по-конкретна информация дойде от японската гейм медия Gematsu, които съобщиха, че проекта е в разработка от три години и ще представлява заглавие с отворен свят, което ще включва елементи като езда и ще е колаборация между Джордж Мартин и Хидетака Миезаки (президент на From Software).

Преди четири дни Джордж Мартин сподели в своя блог: "Консултант съм за една видео игра, от Япония". Междувременно в 4chan бяха публикувани и други слухове за играта, но поради анонимността на споделилият ги, те не могат да се вземат в предвид, към този момент. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
From Software

новини:
Очаква се заглавието да бъде обявено следващия месец.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122