facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Спорт: Tennis Open 2007 feat. Lleyton Hewitt
Ревю | 26.09.2008 | автор: Александър Бойчев

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Спорт
Платформа:
GSM

Производителите на компютърни игри продължават да презират РС-играчите, които харесват тенис. Те практически не им предлагат избор, като средно на всеки две или три години се появява по едно заглавие. Време е да се вземат мерки и е крайно време тенис да се играе и в цифров вариант.

Tennis Open 2007 feat. Lleyton Hewitt е забавна, ефектна и повече от зарибяваща интерпретация върху темата „Мога ли или не мога да го нацеля тоя бекхенд?” Можете. Можете да опитате и форхенда си, сервиза си, играта си в двойка, излизания на мрежата и волета. Лейтън Хюит е бил така добър да даде името си за целите на гейминга. Можете просто да рацъквате с тренировъчна цел, можете да участвате в единичен турнир или да се отдадете на професионална кариера. В последния случай се подгответе за много напрегнати мачове.

Ще можете да опитате и как се справяте върху различните настилки. Тренировките са неделима част от програмата ви, за да повишавате качествата си. Станете ли добър, ставате и номер 1. Лейтън Хюит го направи преди пет години – сега е ваш ред да опитате. 

напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Спорт: Midnight Bowling 2 84
Спорт: Villarreal Football Trainer 8
Футбол: Real Football 2009 4
Real Football: Manager Edition 2009 1
Стрийт баскетбол: NBA Smash 1
Спорт: Samuel Eto`o Street Football 1
Пъзел: Footballz 2009
Екшън-симулатор: Death Race
Спорт: Football Trainer
Keч: Celebrity Wrestling