facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Спорт: Midnight Pool
| 28.08.2008 | автор: Александър Бойчев

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Приключение, Спорт
Платформа:
GSM

Билярдът в България е неоправдано непопулярен. В началото на 90-те години масите за билярд бяха много и хората проявяваха любопитство към играта. В момента обаче ситуацията е коренно различна и възможностите да поупражняваш уменията си със стика са доста ограничени.

Добре е, че има Midnight Pool, за да ни даде шанса да се наслаждаваме на любимата си игра постоянно през мобилния телефон. Особеният чар на тези киберварианти на популярни игри е тяхната универсалност - дори днес да ви омръзне да се целите в топките, утре или вдругиден отново можете да отделите просто пет минути и да разбиете с мощен удар. Най-голямото предимство на Midnight Pool спрямо други билярдни симулатори е атмосферата и автентичния дух.

Съвсем отделно трябва да споменем и лекотата на съвършенството, с което печелите последователно пет пъти например. По този начин за билярда ще се изкушат и онези, които в реалността се стесняват от кашкавалените си ръце, с които така и не успяват да накарат стика да играе по свирката им... 

напиши коментар
 
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/right/games-detail.php on line 19: Invalid argument supplied for foreach()
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Приключение: Soul of Darkness 2
Симулация: Grey's Anatomy The Mobile Game 2
Пътеводител: Don’t Miss Barcelona 1
Пътеводител: Don’t Miss London 1
Пъзел: Loop Quest Ancient Egypt
Пъзел: ZUM ZUM
Екшън-Приключения: The Mummy
Приключение: Sex Trip
Пътепоказател: Don’t miss Paris
Разговорник: Phrasebook
СПОНСОРИРАНИ ЛИНКОВЕ
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/right/games-detail.php on line 147: Invalid argument supplied for foreach()
 
 
PC Mania Store » Игри PC
 
       Игри PC   Мишки   Мрежи   Клавиатури   Слушалки   Колонки   MP3/MP4 плеъри       
  Дискове   Лаптопи   Дисплеи   Охладители   Книги   Конзолни аксесоари   Кутии       
  Плеъри   USB Джаджи   Enter Game Machine   Таблети   Фото и Видео   Рутери      
 
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/components/footerSales.php on line 138: Invalid argument supplied for foreach()