facebook facebook
 
 
 
   
 
Слушаш музика с Nokia 2 цели 139 часа
17.11.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Дори със забравено зарядно у дома, потребителите могат да се насладят на 139 часа музика без прекъсване с новата Nokia 2.

Телефоните Nokia винаги са се отличавали с добра батерия. Nokia 2 също няма да разочарова феновете на бранда. Батерията й осигурява два дни с едно зареждане заради мощността от 4100 mAh и постигнатата енергийна ефективност на устройството. Но освен батерията, има още поне няколко причини, които нареждат Nokia 2 сред най-веланите смартфони тази есен:

Устойчива и изтънчена:
Nokia 2 успява да събере две в едно – изваян Corning® Gorilla® Glass дисплей от поликарбонат с алуиниев корпус за висока издръжливост. Това е телефон, който гали окото от пръв поглед, но издържа на всекидневна употреба.

По-ярка и за по-дълго:
Телефонът разполага с 5-инчов LCD екран, който дава силен контраст и яснота независимо от времето и мястото, на което се намирате. Nokia 2 използва една от най-надеждните системи - Qualcomm Snapdragon 212 с четириядрен процесор 1.1GHz, който дава свобода на действие без да се прави компромис с живота на батерията. Nokia 2 идва с Android Nougat 7.1.1, пакетиран с най-популярните приложения на Google и всички нужни за един умен телефон екстри. Месечните актуализации са гаранция за актуалността на устройството дълго време.

С две думи – телефон за влюбване.

Nokia 2 стартира във на VIVACOM на изкушаващата цена от 19,90 лв. в брой в комбинация с план Smart U само до края на ноември. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 182
Huawei Mate 10 Pro - приордърите стартираха 106
Huawei Mate 10 lite: селфи помощник 97
Слушаш музика с Nokia 2 цели 139 часа 86
Как AI прави смартфона по-бърз 78
Huawei Mate 10 Pro вече е в България 72
iPhone 4 – струва ли си? 36
Започнаха продажбите на Huawei Mate 10 lite 28
iPhone 8 и iPhone 8 Plus: цените в Мтел 26
iPhone X вече е в Мтел 20