facebook facebook
 
 
 
   
 
Слушалки: Turbo-X H646MV
11.07.2008 | автор: Георги Панайотов


Вносител:
Plesio
Цена:
39 лв.
сайт на продукта »

Turbo-X H646MV са много добро решение както за геймъри, така и за меломани. Те са с 108dB на 1KHz диапазон на саунда, доволно дълъг кабел мърдане из стаята, гигантски допълнителен контролер за басовете и нивото на звука. В басовете са и есктрите на този продукт. С едно леко приплъзване на бутон, пренасяте бас ефекта на добре оборудвана дискотека директно в ушите си. Всеки бийт кара мембраните на слушалките да вибрират и усещането е несравнимо. Ефектът на изненада е гарантиран, а на вас ви остава удоволствието да следите сменящите се лицеви анимации по лицата на френдовете си, използвани в ролята на тестови зайчета.

С изключен бас ефект Turbo-X H646MV предлагат добра шумоизолация и добър саунд, въпреки че заради засилването на басовите тонове нормалният им звук е по-нисък и по-плътен от тези на стандартни колони или слушалки.

Слушалките се свързват с PC-то през стандартните аудиожакове и USB порта. Ще чувате и звук, дори да не ползвате втората опция, но тогава ще се разделите с треперещите басове, тъй като вибро функцията се захранва с енергия от USB-то. Приятна изненада е, че слушалките не спарват ушите дори след дълга употреба, а разполагат и с удобен микрофон за Skype разговори.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Свместимост с новите конзоли на Audeze 40
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 24
Усилвател за слушалки: FiiO E6 22
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 19
Слушалки: Sony Bluetooth DR-BT101 19
Слушалки: Turbo-X H646MV 18
Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 17
Мултимедийни колонки: X-Mini II Capsule 17
Altec Lansing MX-5021 15
Колонки: Logitech Z10 13
ДРУГО ОТ Turbo X
Фотоапарат: Turbo-X DM8365 0
Плейър: Тurbo-X MP4 Total Helena 0