facebook facebook
 
 
ИГРИ » GSM
 
   
 
Симулация: Grey's Anatomy The Mobile Game
Ревю | 14.06.2008 | автор: Александър Бойчев

оценка:
Производител:
Gameloft
Издател:
Gameloft
Жанр:
Приключение, Симулатор
Платформа:
GSM

“Анатомията на Грей” е супер успешен докторски сериал. Най-голямото им предимство спрямо конкуренцията от “Спешно отделение” са красивите мадами, които между възможностите да са фотомодел и медицинска сестра винаги избират опцията, която включва подмяна на подлоги и гнойни превръзки. Grey's Anatomy The Mobile Game пресъздава тази пикантна особеност на сериала, като ще ви даде в ръцете и възможността да опитате сами какво е усещането да шиете отворен корем, да изрязвате тумор или да вадите забити стъкълца от лицето. Ако смятате да ставате лекари, едва ли има по-добър вариант за вас от този да изтеглите Grey's Anatomy The Mobile Game.

По своята форма това е Sims-клонинг на тема “лекари”. Ще трябва да развивате своя герой, да извършвате различни и разнообразни операции, като по този начин качвате нивото му. Леко куестовият елемент е свързан с това да изберете правилния инструмент за всяка манипулация. Програмистите са били толерантни към нас, като можете да ръгате пациента колкото си искате, докато лежи на операционната маса. Всъщност, има горна граница на мъчението и тя е свързана с общото здраве на болния, който в един момент може да предаде богу дух и да му изтече кръвта от прекалено голямата и незатворена рана в корема.

Grey's Anatomy The Mobile Game е изключително увлекателна и добре пипната. За да е близка с филма, между две операции ще влизате в контакт с познати от малкия екран лица. Като начало вие влизате в ролята на Мередит Грей, която по една случайност е прекарала нощта след първия си работен ден с д-р Дерек Шепърд (на български той би се казвал Деню Овчаров).

Първата задача в Grey's Anatomy The Mobile Game не е да научите как се слага система на болния, а да откриете загубения в палавата игра през последната нощ сутиен. Въобще, играта не е съвсем за малолетни, като нецензурното съдържание е в рамките на най-възпитаното. Голям купон, с две думи - съвършен куест, приятни операцийки, готина графика. 

напиши коментар
 

177 мнения
профил »
Vladety каза на 21.08.2009, 06:38 ?. :

Много е яка!

203 мнения
профил »
ToiletDuck каза на 30.08.2013, 15:58 ?. :

ууууу анатомията на гей, мнол яко
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Приключение: Soul of Darkness 2
Пътеводител: Don’t Miss Barcelona 1
Пътеводител: Don’t Miss London 1
Разговорник: Phrasebook
Пътеводител: Don't Miss Rome
Пъзел: Secret Of Rah
Пъзел: Footballz 2009
Пъзел: ZUM ZUM
Тест: Brain Trainer
Екшън-Приключения: The Mummy