facebook facebook
 
 
 
   
 
Сбогом на роуминга
15.06.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

От днес, 15.06.2017 г., VIVACOM въвежда промени в таксуването на роуминг услугите в рамките на Европейския съюз и Европейската икономическа зона в съответствие с изискванията на Регламент № 531/2012 и на Регламент за изпълнение 2016/2286 на Европейския парламент и Европейския съвет.

Включените национални минути в тарифните планове/допълнителните пакети на VIVACOM ще станат валидни и за изходящи разговори в роуминг в ЕС/ЕИЗ до България, в страната на пребиваване и в рамките на ЕС/ЕИЗ, без за тях да бъде начислявана допълнителна такса.

Цената на изходящите обаждания, които се правят след изчерпване на включените в тарифния план/ допълнителен пакет безплатни национални минути, ще се определя спрямо стандартната цена на минута към други фиксирани или други мобилни мрежи в съответния план.

Входящите разговори няма да се таксуват.

Включените МВ в абонаментен планове/ допълнителни пакети ще са валидни за сърфиране в страни от ЕС/ЕИЗ при следните условия:

  При включен към тарифния план/допълнителен пакет неограничен обем от MB (без значение дали се прилага ограничение по скорост), потреблението на данни в роуминг, за което няма да се начислява допълнителна такса е в обем, равен на двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за ползвания тарифен план/допълнителен пакет на регулираната максимална цена на роуминг на едро, определена от ЕК.

 След изчерпване на този обем се прилага допълнителна такса от 0.014 лв./MB с ДДС.

 При тарифни планове/допълнителни пакети с включени MB в определен обем, при потребление на MB в роуминг се черпи от включените МВ, а след изчерпването им се прилага цена съгласно тарифния план.

 За тарифни планове без включени MB, потребление на данни в роуминг се таксува по национална цена съгласно ползвания тарифен план.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Да извлечеш максимума от телефона си 121
LG Q6 с FullVision дисплей през септември 88
Nokia 6 вече е наличен у нас 86
Huawei P10 lite – елегантен и с характер 62
LG G6 е телефонът на вашето лято 62
Xiaomi навлиза у нас в мрежата на Мтел 48
Huawei P10 lite и Huawei P10 Plus вече у нас 41
Най-бързият мобилен интернет у нас е от... 40
iPhone 4 – струва ли си? 39
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 37