facebook facebook
 
 
 
   
 
Римейкът на XCOM ще има Iron Man режим
06.02.2012

Firaxis потвърди, че XCOM - римейкът на класическата походова извънземна стратегия - ще предложи т.нар. Iron Man режим.

Той ще ни предостави един-единствен слот за запис, в който ще отиват и всички автоматични. Това би трябвало да направи играта значително по-предизвикателна за хардкор феновете на поредицата. Освен това единственото нещо, което ще може да направите, когато приключите да играете, е да се запишете и да излезете от играта.

Разбира се, ако в един момент решите, че Iron Man режимът ви идва в повече и сте загубили прекалено много неща, винаги ще може да го изключите.

Не на последно място Firaxis заявява, че играта може и да е "отворена" и достъпна за модърите, които искат да я подобрят и разширят по един или друг начин. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
XCOM: Enemy Unknown

новини:
Ако планирате да ловувате извънземни в XCOM 2, сега е моментът да проверите дали машината ви отговаря на минималните и системните изисквания.
Допълнително съдържание, спин-оф или истинско продължение на XCOM: Enemy Unknown? Не се знае, но продуктът очевидно има версии за двете водещи конзоли и РС.
Steam News обяви, че OS X изданието на XCOM: Enemy Unknown, е вече на разположение за даунлоуд. Ако притежавате Windows версията, значи вече имате и OS X.

Ревю:
Тази великолепна походова стратегия вече е достъпна за Android устройства и трансформацията в мобилен вид отново е направена без грешка.

Превю:
Ще го претупат ли или ще ни предложат един наистина добър режи, в който да тестваме стратегическите си умения срещу истински играчи?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122