facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Ревю в прогрес: Diablo III
Ревю | 14.05.2012 | автор: Владимир Тодоров


Производител:
Blizzard Entertainment
Издател:
Blizzard Entertainment
Жанр:
Ролева игра
Платформа:
PC
сайт на играта »

"Hello my friend. Stay awhile and listen..." Часът е 1.30. По това време някои хора спят, тези, които не знаят що за демони бродят в мрака. Те дори не подозират, че денят на злото най-накрая настъпи - 15 май! 

За щастие обаче точно в този момент, от стаите на стотици хиляди геймъри по цял свят, може би дори милиони, се носи бледа светлинка. Ако надникнете в техния монитор, ще видите надписа Installing... А над него - логото на Diablo III. Моят е на 94 процента и вълнението, което ме обзема, е неописуемо. Затова допринася и краткият преразказ на историята до момента от страна на Декард Кейн - последният хорадрим, както и въздействащата фонова музика на малкия и стилен инсталатор. Това е играта, която чакам буквално близо 12 години. Но това не означава, че ще чакам до утре сутринта, за да я играя...

Уви, не всичко е толкова розово, колкото изглежда в първите минути от отварянето на сървърите. Човек би предположил, че Blizzard ще се подготви както трябва за подобна мащабна премиера. За съжаление всякакви опити за логване по това време бяха увенчани с неуспех. А както може би знаете, Diablo III просто не може да се играе без постоянна интернет връзка, дори и в сингълплейър.

За щастие в 7.00 сутринта нещата изглеждаха малко по-различно и първите стъпки в света на Sanctuary бяха увенчани с успех.

Чувството може да се оприличи най-точно с нърдгазъм 

От интрото, през саундтрака до интерфейса и самия геймплей, изпълнен с изключителна динамичност. Това разбира се е усещането в първите два часа. Дали ще се задържи? Има само един начин да разберем. Затова елате с мен на едно по-дълго пътешествие (независимо дали се чудите дали да си купите играта или дори вече я играете), което ще ни отведе през най-новото творение на Blizzard. Ще видим дали наистина чакането си заслужаваше. Дали новият арт стил е подходящ, как промените в системата с умения се отразява на геймплея като цяло, що за история предлага и т.н...

Междувременно - споделете вашите впечатления от Diablo III с нас - оправдава ли целият хайп според вас?

15 май... 21.43.

За съжаление не е толкова лесно да рецензираш игра, в която просто не можеш да се логнеш. Вечерта, в деня на своята премиера, сървърите на Diablo III отново са пренатоварени. Влизането в света на Sanctuary не е толкова лесно, колкото изглежда, а Error 37 се превърна в доста мръсен израз за хиляди геймъри.

За щастие Blizzard осъзнава този проблем и твърди, че скоро ще го разреши. Междувременно не ни остава нищо друго, освен да играем сутрин, на обяд и в ранния следобед. А тези, които имат неблагоразумието да излязат по някое време като мен и да се приберат привечер... Е, кофти...

Междувременно бих могъл да ви споделя

впечатлението си от управлението и от цялостното усещане

да контролираш героя си. В моя случай - Wizard. Diablo III е в пъти по-динамична от която и да е хек-енд-слеш ролева игра, която някога съм играл. В сравнение с нея Diablo II е просто едно дърво, наистина. Буквално усещаш как вкарваш поредната магия в лицето на даден враг. А когато някои противници те запокитят назад и паднеш по гръб, усещането наистина е яко. Да, дребни елементи, но наистина въздействащи.

За динамичността до известна степен допринася и факта, че може да разрушавате част от околната среда около вас. Маси, столове, греди, малки каменни статуи, каквото се сетите. А най-хубавото е, когато примамите група противници и спуснете полилей над главата им или пък просто махнете дървените подпори, крепящи крехката каменна стена, и всичко това ги помете с един замах. 

Не на последно място за динамичността на играта допринася и това, че Diablo III ви стимулира да убивате по много и/или наведнъж. Унищожете 20 противника за максимално кратък период от време и Diablo III ще ви поздрави. Дори ще ви даде бонус опит. Същото важи и за предметите. Пометете 15 делви и 2 маси и пак ще бъдете възнаградени. А ако успеете да унищожите няколко гадини с един-единствен удар, например мощно AOE (area of effect), още по-добре...

А, сървърът благоволи да ме приеме отново, колко мило, така че ревюто спира дотук. Ще се видим отново утре по някое време. ;)

17 май - приключението продължава...

Въпреки че в първите дни от премиерата си Diablo III има почти всички проблеми, които спохождат и едно средностатистическо MMORPG, играта определено успява да блесне със своята презентация и геймплей в моментите, в които успеете да се свържете към нейните сървъри.

Да вземем за пример противоречивия й анимационен арт стил. Както може би знаете, преди да се спрат над настоящата визия, Blizzard са преминали през три ревизии. Очевидно и на тях не им е било лесно да решат как точно трябва да изглежда Diablo III. И наистина - на пръв поглед играта не е особено мрачна и наподобява по-скоро WarCraft, отколкото Diablo II, тъй като палитрата от цветове е с една идея по-голяма.

Въпреки това с напредъка в играта ще се уверите, че компанията е успяла да постигне някакъв баланс между веселата шарения и мрачната атмосфера. Така например част от откритите пространства са пищни, светли и цветни, което е непривично за поредицата. Влезте в някое подземие обаче, и ще попаднете в типичната Diablo. Кръв, мрак и разруха дебне от всеки ъгъл.

Що се отнася до качеството на графиката - да, тя не е върхът на сладоледа и определено можеше и по-добре. Но не бива да забравяме, че Blizzard никога не са се славили с ултра добри заглавия във визуално отношение. Компанията винаги се е опитвала да направи така, че игрите им хем да изглеждат прилично (но не впечатляващо), хем да вървят на колкото се може повече компютри, дори и на по-стари машини. Една безспорно печеливша стратегия.

И все пак - не можем да отречем, че визията на Diablo III няма и своите силни моменти. Някои територии изглеждат впечатляващо, а вниманието към дребните детайли е доволно голямо, поне в градовете. 

В нито един момент в Diablo III няма да ви е скучно

Средата около вас се променя почти толкова бързо, колкото и противниците, срещу които ще се изправяте. Нови същества с различни и любопитни умения ще се опитат да ви препречват пътя към по-хубавия предмет. Някои дори в буквалния смисъл. Има противници, които могат да ви заклещят на едно място, образувайки стени около героя ви. Други гадини пък изпускат злато всеки път, когато ги ударите (просто защото носят цяла торба с него), и всячески се опитват да се измъкнат от вас, да си направят портал и да избягат. Трети същества, като пустинните червеи, могат дори да ви погълнат, ако застанете под тяхната дупка. За щастие после ви изплюват. Има и такива, които ще разбият стена, за да си проправят пряк път до вас, когато се опитвате да им се измъкнете. Очевидно е, че Blizzard са се постарали всячески да разнообразят гадините, срещу които ще се биете ден и нощ на всевъзможни трудности. И са успели.

Същевременно подземята, които са в изобилие, не са твърде големи, а в края на всяко едно ще откриете паметник, който ще ви телепортира в самото начало, за да не се разкарвате излишно.

Blizzard се е постарала да направи изследването на света и убийството на орди от чудовища максимално безпрепятствено.

Интерфейсът

например е доста интуитивен. Уменията са разпределени в няколко групи (скил дърво няма, но за това - по-късно) - за левия и десния бутон на мишката, както за клавишите от 1-4. Това от своя страна прави и използването им изключително лесно.

Историята пък по никакъв начин не застава на пътя ви. Моментите, в които трябва да стоите до някое NPC, за да го изслушате какво има да ви каже, са изтласкани на заден план. Често разговорите се осъществяват в движение, докато вие избивате поредната вълна от същества. Ако намерите книга, разказваща за отминали събития пък, няма да ви се наложи да я четете. Напротив - фоновият шум ще се заглуши, докато професионален актьор ще ви я изчете.

Тук е моментът да вмъкнем, че историята не е особено впечатляваща, не блести и с оригиналност, а на моменти дори разочарова. Тук-таме има по някоя и друга интересна  идея, но като цяло има какво още да се иска и можем само да се надяваме, че в бъдещите експанжъни Blizzard ще се постарае малко повече.

За да направят геймплея още по-плавен

компанията е решила да го опрости максимално и да се отърве и от някои ключови за Diablo II елементи. Така например Scroll of Identify и Scroll of Town Portal вече са в историята. Сега, за да идентифицирате даден предмет, трябва просто да кликнете върху него с десния бутон (елементът на изненада се запазва). За да се върнете в града пък, е достатъчно да натиснете T. Нито повече, нито по-малко. На пръв поглед тези промени могат да изглеждат еретични за хардкор феновете на поредицата. На практика обаче те действат изключително добре, не затормозяват играча излишно и дори правят приключението по-плавно.

Колбичките с мана също са премахнати. Сега всеки герой има специфичен ресурс за уменията (поне за част от тях, някои просто имат Cooldown), който се възстановява автоматично. Wizard например разполага с Arcane Power за част от уменията си, Witch Doctor - с мана, Barbarian - с Fury, Monk - със Spirit, а Demon Hunter с комбинация от Discipline и Hatred. На практика тези промени също действат много добре и допринасят за цялостната динамичност на геймплея, без да го променят кой знае колко много.

Не на последно място - Blizzard са коригирали и начина, по който работят колбичките за здраве. Сега те не могат да бъдат използвани нонстоп, а разполагат със свой собствен cooldown. Това до известна степен ще затрудни живота ви, особено на по-високи трудности и при битки с босове. Така обаче играта е много по-предизвикателна и по-интересна. Cooldown-ът, разбира се, се компенсира до известна степен от наличието на своеобразни сфери с кръв, които не могат да се взимат, а ви лекуват директно щом минете през тях.

Очаквайте продължение... Герои, умения, последователи, крафтинг... За втора част кликнете тук

 
системни изисквания
Процесор Intel Pentium D 2.8 GHz или AMD Athlon 64 X2 4400+, NVIDIA GeForce 7800 GT или ATI Radeon X1950 Pro или по-добра видео карта, 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7), Win XP/Vista/7 (с най-новите SP), постоянна интернет връзка.
напиши коментар
 

97 мнения
профил »
DemiGods каза на 15.05.2012, 07:09 ?. :

За мен 12 годишното чакане се оправда на 1 000 000 000 % . Играта е това което исках и очаквах даже не знам как да си изкажа вълнението.Както и на мен така и на милиони други тази игра е една огромна част от живота ни и сега ще има какво да се играе отново 24/7 в следващите 10-тина години :)

160 мнения
профил »
gamble каза на 15.05.2012, 07:27 ?. :

Предполагам, че сте си купили дигитално копие, щом вече я играете. Някой дали я е получил от Пулсар? Аз поне все още чакам, но имам усещането, че чак утре ще я получа :/

261 мнения
профил »
bo6kata каза на 15.05.2012, 07:31 ?. :

Ми един приятел ся я поръча от Озон и са му казали че към 12 ще му я дадат а за Пулсар не знам ..

53 мнения
профил »
isopropophlex каза на 15.05.2012, 07:35 ?. :

От Пулсар си я поръчах и вече получих СМС, че Speedy ще ми донесе пратката до 17 днес... :)

160 мнения
профил »
gamble каза на 15.05.2012, 07:37 ?. :

Явно аз съм прекалено нетърпелив :D

278 мнения
профил »
fizo каза на 15.05.2012, 08:01 ?. :

Това е играта на игрите пичове ! Това ще се играе с години ! Тия ебалници от Близард пак са ндминали себе си :)

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 08:10 ?. :

Яка е сега я играя 7 левел съм обаче е доста бъгава.Както при един емулатор имаше (моеге) там същата работа.Като се бъгне и не могат да се бият чудовища и да се обира златото.Ще направят кръпки ама има да чакаме.

278 мнения
профил »
fizo каза на 15.05.2012, 08:25 ?. :

Сървара е претоварен и бъгва отвреме на време. Иначе от бъгове и не балнасирани неща в игра на близард не ме е страх. Рано или късно ще я доизпипат.

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 08:36 ?. :
Редактиран на 15.05.2012, 08:37 ?.

Сега ми изписа че интернета ми е прекъснал и излязах.Вече за втори път.Да видим още какви изненади ще има.Но Диабло 3 е много много по яка от еднообразния Торчлайт 2 бета,защото и него го играх.Диабло 3 е просто на около 100 милиона светлинни години пред Торчлайт 2 бета.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 15.05.2012, 08:38 ?. :

Да, чакането се оправда. Играта е 9.5/10 по личната ми скала. Чакам сега да се появят двата трола и да почнат да обясняват как черното е бяло, и Torchlight е по-добра :)

278 мнения
профил »
fizo каза на 15.05.2012, 08:52 ?. :

То още първия торч беше свръх еднообразен. Но ми се играеше игра ала Диабло 2 , че дадох клетва, че повече няма да го играя, че го знаех на изуст включително и Диабло 2 Eastern Sun версията...


п.с. Всеки път когато ми се играе някоя игра и в момента няма добри предложения съм на косъм от това да си сваля за пореден път Д2 ... А колко е гадно да си на работа в тези прекрасни дъждовни дни в които мога да играя Диабло 3 по цял ден с най-голямо удоволствие... :) Сега ми остава само да чета по форумите и да си мечтая как довечера ще разцъкам.

56 мнения
профил »
pilcho каза на 15.05.2012, 08:58 ?. :

Люто завиждам на всички, които вече са успяли да поиграят! И аз съм на работа. Куриерът всеки момент ще ми донесе Диабло-то... и ще трябва да чакам докато се прибера.
А, да, и колегите чакат; някои от тях вече са се "записали" да играем довечера вкъщи :)))

160 мнения
профил »
gamble каза на 15.05.2012, 09:12 ?. :

От моя куриер ни вест ни кост... Знаех си аз, че трябваше да си я купя от сайта на Бизард :D

11 мнения
профил »
Efix каза на 15.05.2012, 09:34 ?. :

Не съм си я купил още, но я играя безплатно в европейските сървъри до 13 ниво. Докато развия и шестимата герои до 13 ниво ще мине време. Всъщност вече имах няколко развити по време на бетата, тъй че повече клоня към харесвам, отколкото към не харесвам.

Мога много да говоря за десетилетията ми "геймърски" опит, но нека първо всеки да усети сам за себе си играта и после да споделяме.

:)

5 мнения
профил »
xkiler каза на 15.05.2012, 10:21 ?. :

Ти имаш ли траял версията или само казваш, че първо ще я пробваш?
Питам защото не можах да открия траял в Battle.net.

142 мнения
профил »
Skygleam каза на 15.05.2012, 12:04 ?. :

И аз се интересувам - от къде може да се намери Startup пас?

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 15.05.2012, 10:33 ?. :

Гледах стриймове до 4 часа снощи и играта наистина изглежда доста добре.Който няма пара ще гледа стриймове и това е :D Поне докато не мине месец,за да се играе без Guest Pass.Аз и във форума оспамих темата на момците,но и тука ще пиша-ако някой има излишен Guest Pass да пише на скайп mr.po1son....май съм зарибен :D

278 мнения
профил »
fizo каза на 15.05.2012, 11:34 ?. :
Редактиран на 15.05.2012, 11:35 ?.

до Владимир Тодоров

Стига си играл мръсник такъв :-D . Работещите хора очакваме продължението на ревюто, че ни сърбят пръстите,а ще мога да поцъкам чак към 7 вечерта...

28 мнения
профил »
Glamour каза на 15.05.2012, 11:50 ?. :

Играта е невероятна. Пристрастяваща и потапяща като предшествениците си. И.. най-добра от трите според мен!

720 мнения
профил »
Grav3man каза на 15.05.2012, 12:31 ?. :

Моята от Пулсар току що дойде! Нямам търпение да почна ...

187 мнения
профил »
kolian каза на 15.05.2012, 12:34 ?. :

Прочетох,че корейците са я минали вече...не знам дали е истина.

2 мнения
профил »
Freelancer каза на 17.05.2012, 00:16 ?. :

Това ми звучи като реплика от Войната на световете.

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 13:33 ?. :

Младежи и девойки за около 10 път ме изхвърля вече,просто сървъра им е мега претоварен и не може да се справи с големия наплив.Точно станах 10 лв и ме изхвърли.И сега пак 9 левел не се е записало явно.Ще го оправят,но ще мине поне 2-3 дена.Ама така е защото пускат аванта до 13 левел и допалнително се товари и просто дисконектва.А да не говорим какво ще е в 8-9 часа тази вечер.

2 мнения
профил »
Mastercho123 каза на 15.05.2012, 14:17 ?. :

С месечна такса като wow ли е или само си копуваш играта

1014 мнения
профил »
nvision89 каза на 15.05.2012, 14:35 ?. :

Само си я кОпуваш, да

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 15.05.2012, 15:28 ?. :

Играта само се кОпува

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 14:41 ?. :

http://skidrowcrack.com/diablo-iii-collectors-edi tion-full-crack-wait/#more-1047 ето играта младежи да се радвате на пиратка.Аз оставам в оригинала все пак съм си платил и особено тази игра няма да я играя пиратка.Честито на младоженците :)

242 мнения
профил »
Труповоз каза на 15.05.2012, 20:31 ?. :

Цъкам на download torrent и отстрани злия поглед на Диабло ме гледа през кутията.
Старите навици трудно се забравят.

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 15.05.2012, 15:27 ?. :

За играта мога да кажа само едно нещо - невероятна! Напълно си заслужаваше чакането. Айде със здраве отивам да цъкам :)

53 мнения
профил »
isopropophlex каза на 15.05.2012, 15:52 ?. :

Заслужаваше си покупката... прекрасна атмосфера и галеща очите графика - ще се играе дълго време !

2 мнения
профил »
baihoi каза на 15.05.2012, 16:04 ?. :
Редактиран на 15.05.2012, 16:15 ?.

Случайно някой да има желание да прати един GUEST PASS :) ?? :)
nevils3@abv.bg

130 мнения
профил »
JaisonNo-2 каза на 15.05.2012, 17:16 ?. :
Редактиран на 15.05.2012, 17:17 ?.

Как се праща Guest Pass? Трябва ли да съм направил преордър или?

1 мнения
профил »
hsvilenov каза на 15.05.2012, 16:11 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 06:31 ?.

...

1220 мнения
профил »
vasito каза на 15.05.2012, 16:14 ?. :

С тая графика и дизайн няма да я преглътна.

90 мнения
профил »
Slackers каза на 15.05.2012, 16:33 ?. :
Редактиран на 15.05.2012, 16:34 ?.

Играта кърти!!!Къде е VK_ VR_ се в гъз да троли ?Поздравявам го с моят WD тамън 30ка чукна.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 15.05.2012, 17:39 ?. :

RK_RV в момента се е скрил в някой ъгъл да се срамува. От утре ще почне да проси на Централна Гара, и след месец като събере пара за Д3 ще се появи пак да троли :D

56 мнения
профил »
pilcho каза на 15.05.2012, 17:34 ?. :

Лелееей, страшна работа! Докато се логна, минаха сигурно 15 минути, но това сякаш само ми засили емоциите.
Бях започнала да пиша за първите си впечатления, но не искам да развалям кефа на тези, които чак сега се прибират от работа. Ще кажа само, че първоначалното озадачаване минава след няколко минути иии... после е нещо неописуемо :D
Да, струваха си тези 12 години!

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 17:39 ?. :

Не ви трябва guesst pass играе се без това нещо до 13 левел и се активира стартер едишъна.С две думи изтеглете играта от сайта на Д3 и играйте,но преди това си направете акаунт в Батъл нета.Успех!

2 мнения
профил »
baihoi каза на 15.05.2012, 18:00 ?. :

30 дни СЛЕД премиерата на играта ще е достъпна Starter версията - дотогава ще трябва guest key

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 17:49 ?. :

Вече съм сигурен 50% че логването ще бъде меко казано невъзможно поради големия наплив на "стартер едишъни" и сървърът ще е достъпен за нормална игра и логване не по-късно от седмица.Бяха казали,че за стартер едишън ще иска guesst pass ,но уви този момент отпадна и сега стана тя каквато стана.

5 мнения
профил »
xkiler каза на 15.05.2012, 18:08 ?. :

... изобщо проверил ли си, че приказваш наизуст.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 15.05.2012, 18:30 ?. :

khassad в грешка си. За момента даже и нови платени лицензи не продават, щото осъзнаха че сървърите не могат да понесат трафика за момента.

720 мнения
профил »
Grav3man каза на 15.05.2012, 18:43 ?. :

По това време е просто немислимо да се свържеш със сървъра... Положението е кошмарно! Нямам търпение да видя статистиките за логналите се играчи през първия ден.

56 мнения
профил »
pilcho каза на 15.05.2012, 18:50 ?. :

Упоритост трябва! Съзнавам, че това още повече им товари сървърите, но като ме disconnect-не, опитвам да се логна на всеки 30 секунди. Ако не на десетия, на двайстия път успявам.

242 мнения
профил »
Труповоз каза на 15.05.2012, 20:07 ?. :
Редактиран на 15.05.2012, 20:08 ?.

Европа е завладяна от Дявола и там няма достъп. Америка не можеш да влезеш, а Азия я спряха преди малко от Близард.
Ще седна да чета книгата на Кейн.
Иначе Владо е фен на Диабло, така че май е взел дигиталното копие.

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 20:14 ?. :

Само Американския сървър е вън от строя другите са налични,но да се логнеш е невъзможно,поради не претоварване,а поради "задръстване".

56 мнения
профил »
pilcho каза на 15.05.2012, 20:25 ?. :

Дружинка, аз се счупвам от игра (Европа). Беше тягаво да се вържа преди около час, но сега даже не ме изхвърля... пу, да не му е уроки!

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 15.05.2012, 21:47 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 00:18 ?.

Тази игра НЕ МОЖЕ да бъде графично по-невпечатляваща... На макс графика все едно е игра на 5 години, gj Blizz... NOT. Геймплейно е забавна засега, нека видим какви предмети и скилове ще ми дойдат по-късно.

А, да, и защо някви неща от енвайрънмента се рушат само като минеш покрай тях? Близ се хвалят нещо ли, не разбирам... Също така жената demon hunter има леко глупава анимация на тичане с тия големи краци.

219 мнения
профил »
khassad каза на 15.05.2012, 21:55 ?. :

"Графика не прави игра" друже.Заложили са на всички онези неща,като история,геймплей,бойна система и кооперативен режим+постижения и куп други изпипани и добре направени неща.Играта е върха.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 15.05.2012, 22:12 ?. :

Естествено, че не прави. Но просто тук ми се наби как е леко стара вече... Като една игра я правят маса време, очакваш айде ако не върховна във всяко отношение, то поне много добра във всяко.

56 мнения
профил »
pilcho каза на 15.05.2012, 22:58 ?. :

Като цяло, играта е много, ама много добра. Още ме държи будна, а утре работа ме чака. Вече умувам как да се представя за болна, ама прекалено много свидетели има как си получавам диска :(

142 мнения
профил »
Skygleam каза на 15.05.2012, 23:00 ?. :

Хубаво ревю. Жалко само, че е на час по лъжичка ама какво да се прави...

Ако на някой му се намира guest pass, моля да драсне на лично съобщение. Благодаря предварително.

188 мнения
профил »
Spook4o каза на 16.05.2012, 00:16 ?. :

Бе как е лага бе ? На бетата ми лагваше много(интернета ми е перфектен).

250 мнения
профил »
Little_Nicky каза на 16.05.2012, 08:24 ?. :

ВАЖНО! На някой изтрити ли са му героите и ачийвмънтите, при мен се случи, а във форумите им е пълно с постове на хора, които също? 4 часа игра абсолютно изгубени... доста шибано измислено...

66 мнения
профил »
heartfall каза на 16.05.2012, 08:34 ?. :

Само еденицата и малко двойката съм играл - за мен това е най-еднообразната игра на света - принципно хек'н'слеша е доста слаб стил лично за мен - не искам да се заяждам с феновете на Близард и диабло но ще предпочета ТОР или нещо базирано на Д&Д.

2 мнения
профил »
joriii каза на 16.05.2012, 09:15 ?. :

Съгласен съм, тази игра никога не е могла да ме впечатли...
Превърта се за няколко дена и после става абсолютната скука...
Какъв е смисъла да правиш едно и също нещо години наред???

122 мнения
профил »
diantonio каза на 16.05.2012, 09:24 ?. :

Самия факт, че пишете коментари против диабло, веднага ви предвръща в един прости и ограничени дечица...

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 16.05.2012, 09:30 ?. :
Редактиран на 16.05.2012, 10:39 ?.

"Разни хора, разни идеали", нали знаеш. А диаблото си е добра игра - има графика и песни.

120 мнения
профил »
Excess каза на 17.05.2012, 21:18 ?. :

Самият факт, че пишеш коментар против коментари против диабло те прави зомбирано и ограничено дете

2 мнения
профил »
joriii каза на 16.05.2012, 09:47 ?. :

Смисъла на играта е безкрайното фармене... еми зле е.

79 мнения
профил »
MrSum каза на 16.05.2012, 12:55 ?. :

@joriii Твой си проблем.Хората, които я чакат 12 години, ще я оценят


Чета ви коментарите, и гледам, че има проблеми с логването, защото имало много хора...Аве тея от Близърд не го ли осъзнаха още в бета тестинга?Аз се бях регнал в Battle net специално за да поцъкам малко уикенд бета, 30 минути не можех изобщо да се логна в играта, и след това 20 минути докато ми даде да играя Private...Лудория, но си заслужава.За хората, които искат пиратки, в Piratebay има SKIDROW версия :)

407 мнения
профил »
Damnation каза на 16.05.2012, 14:06 ?. :

то вече има няколко пиратски версии, само че никоя не работи.
Иначе проблема с логването и задръстените сървъри при Близард не е от днес, нито от вчера - от поне десет години, всеки път когато пуснат нова игра/ експанжън, се получава нещо такова.
Но в предишните случаи не им отнемаше повече от 24 часа да се оправят, докато сега не е така.... може би е време да изритат тоталните некадърници тип Ghostcrawler и Bashiok, както и индийците от съпорта.

1 мнения
профил »
tasador каза на 16.05.2012, 14:29 ?. :

вече и аз мога да се похваля с моето оригинално копие... усещането е невероятно :)) ..дано скоро го разберат и други фенове на диабло :)

1565 мнения
профил »
n00b каза на 16.05.2012, 15:44 ?. :

Мнението ми за Диабло 3 е:

Добре че има Титан Куест с експанжън!

ROFL.


399 мнения
профил »
venenum каза на 18.05.2012, 18:40 ?. :

+1000000000000000000000000000000000000000 00

219 мнения
профил »
khassad каза на 16.05.2012, 16:06 ?. :

апффф тоз пък следващия.Двете игри не могат да се сравняват мойто момче.Титан Куест-а не е лоша играл съм я,но Диабло 3 е на около 2 милиона светлинни години мога да ти кажа.Стига си мрънкал,като някой осмокласничка,а по добре си измисли някое по-смислено занимание,че напоследък само се оплакваш.Според мен имаш спешна нужда от лечение.Можеш да започнеш с Прозак или Ксанакс,за предпочитане можеш да взимаш и двете няма да ти дойдат много.

1565 мнения
профил »
n00b каза на 16.05.2012, 16:56 ?. :

Май някой е дал парички и го е яд че е измамен като камила. :)

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 16.05.2012, 16:40 ?. :

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii

219 мнения
профил »
khassad каза на 16.05.2012, 17:14 ?. :

Цък,цък,цък.Някой май не е дал парички щот няма и му се играй та две не види и завижда.

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 16.05.2012, 17:31 ?. :
Редактиран на 16.05.2012, 17:33 ?.

Юзер рейтинга в метакритик е много слаб. Предполагам се дължи на сингъл плеър мода дето иска конекция и даже в сп не може да се играе и на бъговете, но на каквото и да се дължи рейтинга е унизителен.

801 мнения
профил »
Ajax fen каза на 16.05.2012, 17:42 ?. :
Редактиран на 16.05.2012, 17:43 ?.

@iddqd Именно постоянната връзка с интернет ме отказа да си купя играта!Това носи доста проблеми на хора с лаптоп,(като мен)а и не виждам смисъла да имам интернет за да играя сингъл!Първо го направиха със SCII ,сега и DiabloIII.А и масата се оплакват, че не могат да се логнат заради тъпите изисквания на близз.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 16.05.2012, 20:21 ?. :

+1

79 мнения
профил »
MrSum каза на 17.05.2012, 12:22 ?. :

Така компаниите се закопават...Ако не греша, Ubisoft първи направиха това с Bro'hood, и това също не се прие добре.То се знаеше, че D3 може да не оправдае очакванията.Същото като Duke Nukem: Сума ти и време чакане, накрая, едно жалко подобие на предишното величие на франчайза.(не съм играл Duke Nukem, не съм бил роден :D)

20 мнения
профил »
Riser каза на 16.05.2012, 17:44 ?. :
Редактиран на 16.05.2012, 17:52 ?.

Кой го боли лаунча колко време отнема ,бе оу. Важното е ,че после нещата ще са си абсолютно нормални ,айде стига с реването около лаунча. Да речем ,че хората ,които е трябвало да влезнат в оупън бета ,са били 10х повече ,а Близард са си направили сметка ,че повечето играчи ще са тези ,които няма да си купят играта. Нещата се стичат до това ,че нашите 'приетели 'Близард , са с грешна прогноза откъм наплив в сървърите им. Пък и какво лошо има в това,че на адски много хора им харесва играта ; ) Аз лично не очаквах ,че ще е претрупано с хора и ще има дебнещи за логин в играта играчи.

Т'ва толкова мрънкане ,та глава да те заболи от четене на еднотипни коментари свързани с това ,което има най-елементарното обяснение.
Аз примерно ,получих играта на 15-ти рано сутрин , но не съм седнал дори герой да си направя ,и това се дължи на факта ,че имам за учене и много други задължения ,които са приоритет в ежедневието ми ,а не на това ,че Близард не успели да си удържат калабалъка от хора и претоварените им сървъри.. Айде ,моля ви се сега. Като оправят капацитета на сървърите ,ще има за всички , че и още! Просто се иска търпение.
Нещото което ме дразни е ,че всеки един мрънка за това ,сякаш живота му е Диабло. Нямате ли какво толкова да правите ,бе деба..П.С към пича с т'ва Ревю за критика ,

абе , т'ва ревю дето си дал , изобщо май не е това което трябва да бъде ,а ?
Освен циркането ,че сървърите били офлайн , то нищо друо' не пише бе !?
Критиката описана там е от нетърпение за игра ,завист към успеха на играта и куп неща , само и само за да получи лоша оценка.Разбирам ,че т'ва с сингълплейър в онлайн е тъпо ,но щом е така ,нека се съобразяваме с него. Имайки предвид ,че геймплея е найстина увлекателен ,за разлика от много хек-н-слеш игрички на фронта.
Критиката посочена в Ревюто се базира на една пълна нула и мрънкане ,че има огромен наплив от играчи в сървърите им. Колко игрички има там навън ,дека сичото' им е не как' требе . Диабло-то е дългоочаквано продължение , къде срещу бурята сте тръгнали!?

П.С 2
Не влизайте в Стори форума на Батъл-нета ,че е бъкано със спойлери. Естествено ,говоря за тези които тепърва започват!

160 мнения
профил »
gamble каза на 16.05.2012, 18:45 ?. :

Някой успял ли да е бие Skeleton King повече от веднъж? Аз се върнах за да го гътна за 2ри път, за малко плячка, но го нямаше :/ На Диабло 2 след логване всички босове се появяваха. Тука не е ли е така? :/

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 16.05.2012, 19:01 ?. :
Редактиран на 16.05.2012, 19:57 ?.

Riser - "Нещото което ме дразни е ,че всеки един мрънка за това ,сякаш живота му е Диабло"

Странно, докато преглеждах постовете тук, останах с друго впечатлението - че 3/4 от хората тук приемат за лична обида всяко мнение, което не величае играта, сякаш техният живот зависи от това.

@khassad - ти си нещастен комплексар! Човек като теб, като се изправи срещу мнение, което е различно от неговото, почва да плюе човека срещу себе си, не да обори позицията му. Безсилието ти прозира зад всяка дума. Стегни се и недей рева всеки път, когато нещо не стане на твоето.
*edit - е, ти току-що потвърди думите ми с тези писаници по-надолу.

219 мнения
профил »
khassad каза на 16.05.2012, 19:47 ?. :

Относно N00b той няма мнение само спами против играта,защото не знае за какво става въпрос,а това че ти се опитваш да се месиш в негова "полза" говори само по себе си за теб,че си жалко недоносче,за което пет пари не давам.

219 мнения
профил »
khassad каза на 16.05.2012, 21:37 ?. :

really,very interesting,but does not matter u is sick

79 мнения
профил »
MrSum каза на 17.05.2012, 12:29 ?. :

@Khassad ти показваш до колко си запознат със собствения си роден език, като ползваш английски фрази.Всичко това, което ти каза, може да бъде заместено преспокойно с българска реч.

@Dragonslayer, относно това, "че 3/4 от хората тук приемат за лична обида всяко мнение, което не величае играта, сякаш техния живот зависи от това", си прав.Това са расата на заклетите Diablo фенчета, който толкова много очакват играта, че са стигнали до тази точка, при която ако не чуят една хубава дума за играта, могат да получат инсулт.

П.С Аз все още не съм играл играта.Може и изобщо да не я играя, че като ви чета коментаритееее....

969 мнения
профил »
Serious Sam каза на 16.05.2012, 19:15 ?. :

Давай народе, до утре по това време искам да има +1000 коментара и да биете темата за DNF

219 мнения
профил »
khassad каза на 16.05.2012, 19:44 ?. :

DragonSlayer не си прав моето дете.Не знам защо се месиш в този спор,който не те засяга.На негър ли ми се правиш?А?

40 мнения
профил »
Националист каза на 16.05.2012, 20:01 ?. :

Бях скептично настроен към играта, но бързо си промених мнението. Играта е 1 000 000 000 пъти по-могъща от Диабло 2.

Дразни ме само фактът, че всичко е хиперопростено. Ще ми липсват техниките и навиците от предшественика.

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 16.05.2012, 20:34 ?. :

Хора коментирайте какви са ви впечатленията от играта, какъв герой си направихтне и.т.н Айде сега отивам да играя :)

113 мнения
профил »
polos каза на 16.05.2012, 20:38 ?. :

ima li nqkoi dobar koito igrae hc ili si4ki ste retardi ?

242 мнения
профил »
Труповоз каза на 16.05.2012, 20:45 ?. :

Коментар номер 100 показва великите ми мъки.
Спал съм 4 часа през последните 30, боли ме главата, очите ми са кървясали и сенките са много по - големи от нормалните. Като станах от стола се схванах, паднах и се треснах в радиатора.
Аре са феновете да потвърдят колко зарибяващо е това адско изчадие.

9 мнения
профил »
Tekinato каза на 16.05.2012, 21:25 ?. :

Според мен са наблегнали повече на gameplay-a от колкото на историята а и какво стана с мистичния архангел Тириел превърнаха го в смъртен и не че съм расист но защо точно негър. Но като цяло играта е наистина добра.

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 16.05.2012, 21:39 ?. :
Редактиран на 16.05.2012, 21:39 ?.

Гледам ви кометарите и се чудя, тук всички говорят как се кефят и колко е готина играта, но никой не казва нищо конкретно за играта, а по-скоро как му влияе негативно на ежедневието.

По-нагоре някой беше повигнал интересна тема, за това как краля скелет не се риспоунвал, звучи ми интересно и на мен, за всички босове ли важи това, или това е просто някакъв куест специфичен гад, който се бие веднъж на всяка трудност? А може би е някаква анти-фарм система. Кой знае нещо конкретно?

ИД, беше постнал някакъв линк с оценка за играта по-рано. Нещо много нисък тоя юзър рейтинг ако тва е по десетобалната. Това се разминава с настроенията тук, защо?

П.П. За онези, чиито коментари, ще започнат с "Ни луд ли си?", "Как така кое е яко в играта?!!", "Всичко е яко!", "Троллл, махай се..." и други звуци наподобяващи "Дър, дър", не желая да ми казвате как всичко е готино/перфекно, а само едно нещо да ми посочите, но да е конкретно, точно и ясно - Кое ви харесва в играта и защо?

20 мнения
профил »
paff40 каза на 16.05.2012, 22:01 ?. :

Отрицателните мнения в метакритик накратко ( които са доста повече от положителните):

Безумно кратка, банална фабула, бъгава, твърде опростена, без точки за разпредялне по показатели, автоматични скилове, готическият тъмен стил е заменен от wow шарении, ужасно озвучение на героите, музикалното оформление също куца, нуждата от постоянната интернет връзка представлява проблем за хора с лаптопи, аи не само. Графично изглежда като заглавие от 2004, няма почти никаква разлика между high и low детайли, ако се играе без ambient оcculsion играта си е направо грозна. Някои се оплакват от високи температури на GPU и CPU. Накратко - 12 години не си струваха чакането. Преди да бъда залят с помия искам да кажа, че това е на база над 400 мнения, които прочетох.

74 мнения
профил »
subfocus каза на 17.05.2012, 07:07 ?. :

Шарената графика наистина не и отива, сравнете само избирането на класовете при 2 и 3, атмосферата е съвсем друга. Струва ми се че голяма част от хората участвали при правенето на първите две диабло не са в компанията.

1 мнения
профил »
uzn1 каза на 17.05.2012, 07:20 ?. :

Може ли някой да ми даде един guest key ще съм му много благодарен :)

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 07:28 ?. :

Босовете можеш да ги биеш колкото пъти искаш, просто от менюто в стартовия екран трябва да избереш съответния куест / подобласт и да я минеш наново за да стигнеш до боса. На пръв поглед е дразнещо, но при положение че имат амбиция да направят аукциона с истински $$$ е нормално да направят гринденето на босове малко по-трудно / бавно.

Относно графиката... определено, виждал съм и по-добра. От друга страна никога не съм очаквал от Диабло да е The Witcher 2 или Scyrim, Близард никога не са били известни с особено реалистичната ( или пък особено красива, ако сме честни ) графика, та това не ми пречи. За сметка на това, са известни с анимациите към игрите, и макар и интрото да съкв-а, филмчетата за акт 2 и акт 3 вече са това, което се очаква да бъдат - не съм стигнал до края, и не мога да кажа нищо за последното.
Доста хора се оплакват от музиката ? Аз, честно казано, освен по време на интрото, друга музика не съм чул ( има някакви амбиънт звуци, това може би е "музиката" ? ) и честно казано, за hack'n'slash блъскалка ми е повече от достатъчно. Смятам че останалите звуци в играта, всичките там магии, експлозии, удари на метал в метал и предсмъртни крясъци са ОК. Със сигурност ще ми писнат до една седмица, и тогава ще си пусна добрия стар Winamp.

Иначе, каквото и да се говори за променения арт-стил и старичката графика, факт е, че играта предлага и наистина епични ( за възможностите си ) гледки. В един момент екрана се превръща в феерия от магии, летящи напосоки крайници и отломки,и търкалящи се по земята монети и предмети.

Геймплея е опростен до крайност - тук няма какво да се спори. И 200 нива на трудност да сложат, ще си остане същия. Но с много малко изключения, игрите от този жанр не представляват кой знае какво предизвикателство за интелекта на играча. Интересна новост ( е, поне за серията е новост ) е че босовете вече имат "тактика" - лошото е, че тази тактика е почти еднаква за всички тях. Псувайте ме за спойлера но - стойте извън нещата които боса пуска по пода, бийте го в гръб докато е зает да каства нещо с ченълинг тайм, и гледайте да ползвате колбичките за живот в правилното време. Отново, на високите трудности сигурно ще е малко по-различно, но не мога да си представя нещо наистина ново.

Относно аукциона... Има си и плюсове, и минуси. Аз не смятам да пазарувам каквото и да било от него, не ме притеснява че може да срещна в играта някой, който си е купил всичко нужно, и даже ако имам късмет току-виж шитна нещо. Някоя кинта в повече, докато пия бира и си цъкам никога не вреди :)

Системата с постижения... трудно ми е да изкажа мнение за нея. От една страна, няма лошо, да имам там някаква безмислена цел, от друга част от тях се изпълняват от самосебе си ( убий еди-колко-си демона, луутни еди колко си злато ) което ги обезмисля. Когато изчистя тези "автоматичните" и стигна до сериозните ачийвмънти, може и да си променя мнението, но засега ми се виждат като изхабен ресурс.

Относно крафтинга....meh. Не че не съм виждал и по-лоши изпълнения, но си личи как и тук идеята е да се стигне до RMAH - всеки предмет е с random качества, може да ти пусне и нещо юбер яко, и нещо тотално неизползваемо, като втория вариант е по-вероятен, а ресурсите нужни за крафтинг не са чак толкова много и лесни за намиране.

Идеята с постоянната връзка към интернет - макар и, да мога да разбера ЗАЩО това условие присъства, все още не мога да го одобря. Съква от всякъде, а все повече заглавия се ориентират към подобни глупости.

История и куестове... каква история, какви куестове, това е Диабло. Той е лош демон, ти си голям герой, и накрая трябва да му сриташ червения задник, нъф сейд :) И няма лошо. Когато искам игра с история, кое да е hack'n'slash RPG няма как да ми влезе и в топ 50.

Бъгове....игра без бъгове няма. За мой, предполагам, късмет, вече съм акт 3, 27-мо ниво Варварин, и освен леки графични гличове с един определен вид гадини в акт 2, друг бъг не съм видял.

Със сигурност можеше и по-добре. Мога да разбера защо "хард" феновете на поредицата са разочаровани. Не мога да не се смея от сърце на хора като Нууб-а и ВК които изригнаха в флеймене и тролене колко е зле играта и колко по-добро ще е Torchlight 2/Grimm/ изберете random инди заглавие. Защото, макар и далеч от съвършенство, Диабло 3 е точно това което би трябвало да бъде - динамично, епично, пълно с хвъчаща кръв и разчленени демони заглавие, което може да се приеме като неангажиращо предястие преди сериозна занимавка с сериозна игра - и дори с такава нагласа да отнеме неусетно часове.

278 мнения
профил »
fizo каза на 17.05.2012, 07:54 ?. :

Кой клас ще мачка най-бързо и лесно на Inferno ? Дали пак ще е мага както беше в Д2 или ще е Демон Хънтера или някой друг ? Как мислите.

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 17.05.2012, 08:00 ?. :

Коментарът ти изглежда достатъчно реалистичен, за да повярвам в него. Само не съм съгласен с последният абзац. Ако ми посочиш къде съм твърдял, че Т2 и Грим са по-добри от Д3, ще се съглася. Само че такова нещо няма да се случи, понеже аз никога не съм го казвал. Това, в което се опитвам да ви убедя, е че има алтернативи и Д3 не е "най-великата игра правена някога", ти самият го потвърждаваш с коментара си. Това си е мое мнение, и е редно да сте толерантни, тъй както аз съм толерантен да ви търпя обидите.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 07:56 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 08:34 ?.

VK това за Торчлайта мисля че Нууб го сложи. Може би не е правилно да ви слагам заедно, ама формата на комуникацията в форума не предоставя много възможности :) За най-велика, разбира се, че не е. За hack'n'slash ( признавам си, не съм най-големия фен на жанра ) е повече от добра. За Близард, е посредствена, но колкото и да обичам игрите им, е крайно време да си убодат задниците на нещо - току виж се събудят и осъзнаят че лежат на стари лаври.

Алтернатива на Д3 ( както и на всяка друга игра ) винаги ще има, но поне за момента и това което съм видял от другите актуални/очаквани скоро игри, Д3 все пак изпъква. Това което всъщност, дразни най-много, е осъзнаването на факта че за 12 години и не знам колко милиона, можеше да се направи и нещо много по-добро.
*моята версия е, както съм казвал и в коментари за WoW и SC2, че главните действащи лица в Близ - Ghostcrawler, Bashiok и т.н са вече изчерпани, и плачат за подмяна.

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 17.05.2012, 08:13 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 09:06 ?.

Прибави към списъка и Chris Metzen...

@ n00b, за едно нещо ти правя евала - кратки и брутално безкомпромисни коментари. Евала, аз не мога тъй =)

1565 мнения
профил »
n00b каза на 17.05.2012, 08:58 ?. :

За Торчлайт нищо не съм казвал. За протокола - не ме кефи играта.

А на Диабло 3 кое точно да харесам? Анимационната графика, опростеното скил дърво, дето даже не е и дърво, и въобще цялото опосредствяване и принизяване на геймплея?

Някои босове са толкова големи (да не говорим от къде и с какъв успех са взаимствали идеята), че спокойно могат да пратят героя на майната си само с вятъра, който правят като се разхождат. Диабло е последен бос засега - много оригинално, няма що. Графиката е абсолютно комична и жалка, особено огнените магии и цялата какафония от критикал, събрано злато и всичките други числа, които хвърчат във въздуха. Някаква пръдла с лък стреля като с гатлинг картечница.

Грамофон свири, майка плаче. Айде играйте със здраве.

1565 мнения
профил »
n00b каза на 17.05.2012, 09:06 ?. :

И стъннати босове, стъннати босове бе, копеле! Близард ви се изсмяха в лицата :)

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 10:53 ?. :

За това си прав, искрено се надявам че на по-високите трудности няма да е толкова малоумно. За момента, на нормал, просто игнорирам стъна в boss fight.

1565 мнения
профил »
n00b каза на 17.05.2012, 09:12 ?. :

И еднакви по размер предмети в инвентара. :)))))))

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 09:15 ?. :

И това е минус, защото ? :D

1565 мнения
профил »
n00b каза на 17.05.2012, 10:07 ?. :

Е, ако първата ти игра в живота е WoW не е проблем.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 10:13 ?. :

Толкова дебилно заяждане, че надминаваш себе си нууб. Определено инвентара с еднакви по размер предмети е за предпочитане пред постните менюта и подменюта в Fallout/Skyrim/etc.
+това луут-а като цяло е по-обилен в Д3 сравнено с предишните части, така че това е елегантно решение за инвентар хем достатъчно голям, хем незаемащ целия екран.

116 мнения
профил »
MARiNZ0 каза на 17.05.2012, 16:51 ?. :

@n00b А ти май само WoW си играл, щото видиш ли, предметите в Diablo 3 не са еднакви по размер в инвентара. Ама давай, давай, троли си, щом ти доставя удоволствие.

296 мнения
профил »
TheOnlyHero каза на 17.05.2012, 10:10 ?. :

Razor,Reloaded,Skidrow да се позабързат така,че вече не мога да трая :Д !

154 мнения
профил »
vladitan каза на 17.05.2012, 11:58 ?. :

Сори пичове но това Диабло 3 е направено за бебета....даже не може сам да си качваш уменията ....Drakensang online е на светлинни години от тази боза

353 мнения
профил »
[BG]QQ каза на 17.05.2012, 11:59 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 12:00 ?.

http://thepiratebay.se/torrent/7271755/Diablo_III _-_PRELOAD_2012_%5BENG%5D_%5BNO-CRACK%5D


Няма крак, ама к'во да се прави.

EDIT: Махнете я тая реклама, че дразни.

707 мнения
профил »
sturba каза на 17.05.2012, 12:07 ?. :

Вие тъпи ли сте или да? Колко пъти да ви се казва. Какъв крак чакате не мога да разбера? Няма да има никога крак, защото няма нужда от крак.Теглиш клона пускаш стартира ти се играта и ти иска акаунт щото сървър прави половината работа на компа си имате само текстури, звук и филмчета.Някой трябва да направи емулатор на сървърите им за да може да се играе пиратка.Свестен сървър НЯМА да има може би никога, а ако има някъв сносен ще е след години.
Врътнах я на сингъл и изобщо не ме впечатли. Точно за бебета си е.Прекалено кежуъл са я направили.Кооп-а е по-интересен ама постоянно трябва да търсиш познат, който има играта и му се играе по същото време и т.н и т.н.Взех й мерака, който търси дигитално копие го давам за 70 лв.Не ми трябва вече на мене.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 12:14 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 12:20 ?.

Хайде малко по-спокойно, а ?
Това че всичко е на сървъра и на машината има само текстури и звуци е непотвърден слух, когато хакерските групи го кажат и съобщят, че няма да има crack, тогава може пак да говорим.
Засега обещават, че хак ще има ( забележи - crack, не емулация на сървър ) така че освен ако нямаш достъп до някакви секретни данни, по-добре си премисли коментара - някак си, имам повече доверие на тях, а не на теб.

296 мнения
профил »
TheOnlyHero каза на 17.05.2012, 12:51 ?. :

Sturba щом кракнаха старкрафт 2 ще кракнат и диабло 3. Вярно, за старкрафт им трябваше доста време , но за д3 сега знаят какво трябва да се направи ,все пак и двете игри са на близард и имат еднакъв тип защита . Моята прогноза е най-късно неделя тая седмица.Престиж е за всяка кракърска група да кракне първа играта и да докаже че са по добри от другите . Това е един вид състезание кой ще преодолее защитата първи :) По нататък се надявам играта да може да се играе през hamachi или tunnglе

715 мнения
профил »
Sonic The Hedgehog каза на 17.05.2012, 12:16 ?. :

Sigh... като го гледам това Диабло 3 си мисля, че PCMania няма да напише и 1 ред за Street Fighter X Tekken, който вече е излязъл за комп...

278 мнения
профил »
fizo каза на 17.05.2012, 12:26 ?. :

Тази игра така ме дразни, че полудях от нервички. Направили са текен героите малоумни като на стриит файтера и това което ме вбеси най-много е че няма героя с капуерата, който ми е любим ! Играх я един час да пробвам повечето неща и я изтрих с голям кеф !

715 мнения
профил »
Sonic The Hedgehog каза на 17.05.2012, 14:58 ?. :

Където и да отида в това пространство, наречено Интернет, все намирам хора, които да кажат, че Текен бойците в тази игра "не са това, което са". Моля ти се! Текен не е ВСИЧКО и със сигурност не е ЕДИНСТВЕНАТА добра файтинг игра на пазара! Опитали са се и са успяли в голяма степен да запазят целостта им и да ги пригодят за СФ. Чакайте си Текен Х Стрийт Файтър и спрете да циврите като малки дечица!!!

707 мнения
профил »
sturba каза на 17.05.2012, 12:17 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 12:19 ?.

Да и гледаш в skidrowcrack тея информации нали? Сайта на SKIROW там те спорелят прогреса си нали? :D :D :D :D :D
Kогато хакерите обявяли, че няма да могат да я кракнат щяло да е сигурно (omg lol rofl lmao)

407 мнения
профил »
Damnation каза на 17.05.2012, 12:23 ?. :

О, но явно трябва да приемам на чиста монета думите на рандъм форум пишлеме :) Cool story bro :)
Сега една подсказка ;) Успяха да кракнат бетата, нъл тъй ? ;)

296 мнения
профил »
TheOnlyHero каза на 17.05.2012, 14:23 ?. :

Have patience.We are working on emulated server and crack.Spamming with youtube and other site links will lead to comment ban for posting fake cracks.

At the moment we cannot say much,but we are working on it.

We will update when it’s ready.
-Staff
това пише модератора в сайта на скидроу .

969 мнения
профил »
Serious Sam каза на 17.05.2012, 15:43 ?. :

Пичове, излагате се... само 112 коментара... И това ми били хардкор фенове...

353 мнения
профил »
[BG]QQ каза на 17.05.2012, 15:45 ?. :

За Дюк имаше над 200, засрамете се.

74 мнения
профил »
subfocus каза на 17.05.2012, 16:27 ?. :

Има щото я има по торентите за тая тука искат цифри задължително :D

707 мнения
профил »
sturba каза на 17.05.2012, 18:50 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 18:56 ?.

@Damnation
Bitch Please... Не те задължавам да ми приемаш мнението стой си заблуден не ми пречи.Чакай си крак.
Една подсказка и към теб.Кракнаха бетата?Май нещо термините ти убягват.Никой не е краквал бетата.Направиха сървър емулатор.И за почти година бета до края й този емулатор беше тотален боклук.Ама ти си чакай нали ги разбираш.

9 мнения
профил »
Tekinato каза на 17.05.2012, 19:42 ?. :

Наистина ще ми липсва тъмната и депресираща атмосфера на Диабло 2 която я няма в 3 и ще кажа, че на когото не му харесва играта толкова много поне да не пише коментари. На който му харесва ще си я играе без да му пука.

53 мнения
профил »
isopropophlex каза на 17.05.2012, 19:54 ?. :

А какво ще кажете за тия малки изчадия дето трябва да ги преследваш и блъскаш, че да ти дадат една камара сини предмети ... идеята е взета от една класическа поредица на Sega, която се играеше много преди години - Golden Axe :-)

248 мнения
профил »
LetMeFindOut каза на 17.05.2012, 20:11 ?. :

Сега се сетих, че и в DS2 също го имаше малкия келеш.

113 мнения
профил »
polos каза на 17.05.2012, 20:21 ?. :

Az sam 32 lvl demon hunter na Hardcore , act 1 nightmare

154 мнения
профил »
dstalev каза на 17.05.2012, 21:54 ?. :
Редактиран на 17.05.2012, 23:12 ?.

Assassin's Creed 2 в началото нали беше на същия принцип, задължително връзка със сървърите на Убисофт, цели карти и куести бяха само откъм сървърите без да са включени в клиента, но въпреки това след месец и нещо излезе работещ емулиран сървър а след това даже и крак пуснаха. Така че според мен просто е въпрос на време докато кракерите си свършат работата. Всички истински фенове дотогава вече ще имат висок левел герои на официалния сървър на Близард и без това.

707 мнения
профил »
sturba каза на 18.05.2012, 04:45 ?. :

Пак "разбирачи" пишат.Нищо общо няма DRM-то на UBI с това на Blizzard. На асасина всичко беше на компа ти, а играта само на определени места искаше да получи специални "values" от сървърите на уби и ако не ги получи не позволява да продължиш.Пак беше с емулатор на сървър да, но на съвсем различен принцип от това тук.Те Уби си пуснаха вече offline mode на 2-ката и се играе без модифицирани файлове или емулатори де стига да знаеш как да я подкараш.Близард няма да направят такова нещо. Това е неоспорим факт.

407 мнения
профил »
Damnation каза на 18.05.2012, 08:00 ?. :

Щърб, пак показваш колко малко разбираш. Айде със здраве, като се появи пиратка ще мога да ти се посмея ;)

4 мнения
профил »
ecvanox каза на 18.05.2012, 04:01 ?. :

Най много ме дразни факта че с каквито и предмети да си екипиран ударите не се променят (поне така бе в бетата, предполагам че и сега е така). Дори да сложиш лък или брадва на wichdoktor-а той винаги ще си стреля с отровни стрелички или ще хвърля гърнета с жаби :((

26 мнения
профил »
beastkillerBG каза на 18.05.2012, 08:13 ?. :

Diablo II бе много добра игра ( за това я и врътнах ). Ще видя колко е добра и Diablo III като започна да я играм, но поне предварителните клипове и стимки на играта, които съм ги гледал на Diablo III изглежда много добре!

17 мнения
профил »
titanat каза на 18.05.2012, 09:55 ?. :

Според мен си струва покупката. За всичките 29 часа които съм играл, никога не ми е било скучно. Всичките герои са уникални и всеки се чувства мощен. Постоянно има екшън, босовете са много по-интересни от Д2 и Nightmare е доста труда, таман да има предизвикателство. Може да е бавно в началото (Акт 1) но после става жестоко. Препоръчвам я.

707 мнения
профил »
sturba каза на 18.05.2012, 13:24 ?. :

@Damnation
Като си така навътре в нещата с "хакерите" на игрите.Що не ми драснеш на ЛС с отговори примерно дали знаеш къде първо се качват релийзсите на сцената?Какъв формат са? Как се пачва CEG? Какво е CEG? Нарочно са лесни то ще се види колко разбираш.

ПС
Смей се на мен хич не ми пука кога ще излезе емулатор. Знам само, че свестен такъв няма да има в близкото бъдеще.

40 мнения
профил »
Националист каза на 20.05.2012, 10:02 ?. :
Редактиран на 20.05.2012, 21:22 ?.

Видях, че има желаещи за guest key. Разполагам с 2. Ако искате, пишете ми на basanaruga@gmail.com

edit:

Не съм обръщал внимание на "негативни" неща в играта. Като цяло ми харесва. Допадна ми шаренията, особено в последния акт. Но играта излъчва достатъчно мрак. Историята е малко клиширана, но става. И все пак - наистина мяза много на WoW и по-малко на Diablo 2, което вече минус.

Edit2:

Вече ги дадох. Имам още един guest-pass за WoW, който не ми трябва. Ако някой го иска, да ми пише.

24 мнения
профил »
topgun95 каза на 23.05.2012, 06:33 ?. :

играта е просто божествена аз се разцепвам да играя .Вече сам в акт 3 и сам 35 левел супер си е

51 мнения
профил »
sed каза на 26.05.2012, 19:51 ?. :

Горкият човечец :D :D :D

Така е, като по цял ден ти излиза Error 37 :P

http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk

278 мнения
профил »
fizo каза на 04.06.2012, 11:23 ?. :

Вече съм на Хелл на 2-рата земия и нещата стават доста по сериозни. Срещат се доста тегави елитни и герои. Играя с Демон Хънтър и все повече му се кефя :) Купих си съвсем тънко едно арбалетче за 30к с 330 DPS и мачкам. Зачестиха умирания и започнах да играя много по предпазливо. Чудесна си е играта и скил системата е наистина разкошна ! Недостатъка не е в скил системата, а в това че когато играта много загрубее тогава много намаляват възможните комбинации с които да оцелявате. Иначе до Инферно може да се играе с всички възможни скилове и руни. И наисинта има голямо разнообразие.

А босовете наиситна са много яки. Любимият ми е Butcher-a на края на първия акт.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Ревю в прогрес: Diablo III

Ревю:
Eдна доста мащабна кръпка, която добавя много нови неща, но не променя играта изоснови

Превю:
Популярната ролева игра вече не е РС ексклузив, а конзолната й версия е оптимизирана във всяко едно отношение за максимална наслада на играчите с геймпад.

Интервю:
Главният дизайнер на света на дългоочакваната игра Леонард Болярски разкрива как се правят куестовете за играта, нейната история и как се създава едно чудовище.

новини:
Версията на Blizzard North, която така и не видя бял свят, си остава забулена в мистичност.
Ежегодното in-game събитие е отворено до 31-ви януари.
Не се съобщава за откраднати данни или други щети, така че атаката е предизвикала единствено неудобство.
ОЩЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА
Diablo III 147
Diablo II: Lord of Destruction 31
Diablo III: Reaper of Souls 26
Diablo II 4
Diablo 1
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Diablo III 147
The Elder Scrolls V: Skyrim 141
Torchlight II 114
Dragon Age: Origins 102
Mass Effect 2 96
Darksiders 2 87
Mass Effect 3 82
The Witcher 2: Assassins of Kings 78
Path of Exile 77
Deus Ex: Human Revolution 76