facebook facebook
 
 
 
   
 
Ранният достъп на Shroud of the Avatar стартира през декември
12.11.2013

Първият етап от ранния достъп на Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues ще стартира на 12 декември. Именно тогава играчите ще могат да създадат свои персонажи, да пробват първия град в играта и да се сдобият с недвижим имот.

Въпросният ранен достъп обаче ще продължи само два дни. Въпреки че ще трябва да сте вързани към интернет, ще играете само сингълплейър.

Вторият етап на ранния достъп ще се проведе от 24 до 26 януари. Тогава авторите ще добавят занаятчийската система, търговията и втория град. Кустомизацията на героя също ще бъде разширена. За съжаление персонажът от първия етап ще бъде изтрит.

Чак на третия етап от ранния достъп (20-22 февруари) ще бъде включен и онлайн мултиплейърът, наред с чата и емотиконите. Още един град ще отвори своите порти, а къщата, която ще получите през декември, ще ви бъде конфискувана в рамките на един месец.

Четвъртият етап от ранния достъп ще е много по-мащабен и ще стартира на 20 март. Тук можем да очакваме битки, level система, плячка и т.н. Все още не се планира датата, на която ще приключи.
 

напиши коментар
 


1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 13.11.2013, 08:48 ч. :

Това ще е някакъв епик фейл, заклевам се! :)

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 13.11.2013, 08:59 ч. :

Ей таквиз ми ти простотии много ме дразнят. 2 дни "ърли аксес" - *ах ти щедростта! Ще трябва да си сверявам часовника, за да не изпусна... а може би ще трябва и графика си пренаредя. И за какво?! Всичкото защото разработчиците нямат топки да понесат тежката критика дето ще им спретне всеки, който успее да разгледа играта в детайли... което всички знаем къде ще рефлектира =)

10 мнения
профил »
AcTivE каза на 14.11.2013, 09:35 ч. :

Изглежа доста зле на пръв поглед... изобщо не мога да си обясня как такива шитни просъществуват чрез kickstarter, а други с много по-добра идея не могат да се реализират с години....
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

новини:
В първоначалния си вид Shroud of the Avatar не бе нищо повече от една карта и няколко аватара, но сега финалната ѝ версия наближава.
Налична за РС, Linux и OS X, Akalabeth: World of Doom се счита за директен предшественик на ролевата серия Ultimа.
Kickstarter кампанията на ролевата игра Shroud of the Avatar на Ричард Гариот приключи успешно - с почти двойно по-голяма от първоначално определената сума.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122