facebook facebook
 
 
 
   
 
Работата по Bayonetta 3 продължава
24.05.2020

От обявяването си през 2017 г., за ексклузивната Nintendo Switch Bayonetta 3 не сме чули почти нищо, което логично породи съмнения, че разработката на играта може да е прекратена. От Platinum Games обаче твърдят, че играта е все още в процес на разработка.

"Аз съм в Twitter ежедневно и виждам редовно много коментари. Радвам се, че все още има очакване за играта, но има тенденция, която бих искал да засегна и тя е свързана с все повечето хора, които питат дали играта не е прекратена. Искам да изхвърлите всичките си притеснения през прозореца незабавно, защото все още работим здраво над играта и тя не е прекратена по никакъв начин. Очаквайте още в бъдеще." - заяви Хидеки Камия, директор на Platinum Games.

Е, излиза, че въпреки, че нямаме идея как се оформя играта - няма място за паника, тъй като определено не е прекратена. От други новини свързани в Platinum Games, става ясно, че те ще отложат издаването на физически носител на The Wonderful 101: Remastered, поради проблеми с доставчиците, заради глобалната пандемия. Що се касае до излизането на дигиталното копие - то излезе по-рано от планираното: на 19-ти май на територията на северна Америка, а три дни по-късно и в Европа. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Bayonetta

новини:
Те ще поддържат 60 кадъра при 4К резолюция.
От утре игрите няма да могат да бъдат купувани за тази конзола
Обсъжда се новата игра да е с друг главен герой, а в момента проектът е в "ранен етап на планиране".

Ревю:
Може или яко да си паднете по Bayonetta, или яко да я намразите. Всичко това - в първите десетина минути. А да останете безразлични? Абсолютно невъзможно!

Превю:
Bayonetta е първото заглавие на новото японско студио Platinum Games, в което ключова фигура е Хидеки Камия, един от креативните гении на Devil May Cry.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122