facebook facebook
 
 
 
   
 
Работата по модификацията Fallout 4: New Vegas тече с пълна сила
17.05.2020

Fallout 4: New Vegas е мод, опитващ се да пресъздаде оригиналния Fallout: New Vegas в по-модерния и красив енджин на Fallout 4. За мода научихме за пръв път през 2017г., когато екипът зад него ни показа кратко видео колкото да ни хайпне, а също и да се похвали с динамичната метеорологична система на играта. През следващата година видяхме кадри на началните минути на New Vegas, пресъздадени 1:1 с оригинала (естествено с нов войс актинг) в енджина на Fallout 4 и разбрахме как би изглеждала играта в завършен вид.

Последва период на затишие, но вчера (17 май) на официалния YouTube канал на Fallout 4: New Vegas беше публикувано доста интересно видео, подсказващо ни че работата по мода тече с пълна сила. В него се срещаме отново любимото ни NCP (разбирай дразнещо) Оливър Суаник (непрестанно хвалещото се момче, ударило джакпота на лотарията в градчето Ниптън) в „нови дрешки“ и с променен глас.

Определено Оливър е все така дразнещ, както си го спомняме (и отново бихме го застреляли в лицето с удоволствие). Интересното в случая е, че във видеото се долавят и някои от кусурите в озвучаването на персонажа, присъстващи в оригиналната игра. Това говори само по себе си за вниманието към детайла на момчетата (и момичетата) от екипа, работещ по Fallout 4:New Vegas. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Fallout

новини:
Дали популярната във Fallout вселената постапокалиптична напитка ще се появи по магазините?
GOG.com предлага Fallout: A Post Apocalyptic Role Playing Game абсолютно безплатно, стига да го свалите в следващите 48 часа.
Правната битка между Bethesda Softworks и Interplay е към своя край. Bethesda закупуват правата за MMOG по Fallout срещу сумата от 2 млн. долара.

Ревю:
Едно (почти) перфектно попълнение във вселената на Fallout, което ще ви прикове пред монитора с часове. Стига да успеете да оцелеете достатъчно дълго.

Превю:
Постапокалиптични ролеви приключения в преродения град на порока, но този път създадени от хората, отговорни за появата на култовите Fallout 1 и 2.

Мод:
Росна китка модификации за най-новото RPG на Bethesda, което се стовари върху нас като 5-мегатонна бомба.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122