facebook facebook
 
 
 
   
 
Първи скрийншот за Stalker 2
23.03.2020

Измина повече от десетилетие от излизането на S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat и горе-долу толкова откакто Stalker 2 бе обявена и след това работата по нея набързо бе прекратена. През миналата година обаче GSC Game World обявиха, че работят по нова Stalker 2, но от този анонс насам други детайли не бяха споделяни. До вчера, когато самите GSC Game World споделиха първи официален скрийншот от Stalker 2. Можете да го видите в нашата галерия, горе.

Гледката от него е очаквана: мрачно време, изоставен, ръждясали автомобили и ефект, който навява асоциации за аномалия. Всъщност това е всичко, което се вижда от скрийншота. По повод анонса на играта, от GDC бяха споделили, че използват всички най-добри идеи, които компанията им има, и че това е напълно различна игра, от тази, чиято разработка е била спряна през 2012 г. Това, което се знае за настоящия Stalker 2, е че за разлика от оригиналните игри, които се захранваха от X-Ray Engine, тя ще се захранва от Unreal Engine. От GSC Game World обещават modding support, тъй като разбират и оценяват, че модификациите са това, което е помогнало на оригиналните игри да останат витални и живи толкова дълго време. Мод поддръжката за Stalker 2 се очаква да бъде лесна и достъпна. За финал - от GSC Game World споделят, че Stalker 2 е най-амбициозният им проект до този момент.

Очакваме още новини по темата. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
S.T.A.L.K.E.R. 2

новини:
Духовното продължение на постапокалиптичиня шутър ще се нарича Survarium, но това вече ще бъде масова онлайн FPS игра в подобен свят.
От Facebook страницата на S.T.A.L.K.E.R. 2 научихме, че работата по втората част на популярния шутър продължава с пълна пара след празниците!
Бъдещата съдба на закъсалото студио GSC Game World далеч не е решена, но създателите на шутър поредицата твърдят, че има повод за надежди за нея.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122