facebook facebook
 
 
 
   
 
Проектът System Shock 3 пред провал?
09.02.2020

Работата за System Shock 3 не изглежда добре. Според бивш разработчик от екипа, оригиналният екип, който е отговорен за работата по третата част, вече не работи по нея. Така че, меко казано можем да предположим (и да познаем), че едва ли ще можем да се потопим в уникалната атмосфера на нова част от поредицата в скоро време. Или казано по-кратко: почти сигурно е, че проектът е прекратен.

Един от бившите служители, които са работили по проекта, сподели във форума RPG Codex: "Единствената причина, поради която публикувам това е, че видях доста объркване по отношение на състоянието на компанията и проекта (System Shock 3). Затова реших, че малко информация от първо лице ще бъде добре дошла. Никога не съм изказвал мнение, че играта е готова на 50%. Ключовите системи, разбира се, са страхотна основа за игра, но най-голямата част от работата създаването на съдържание, при което изостанахме критично; както по отношение на декори, модели и т.н., така и по отношение на създаването на инструменти, които да гарантират ефективна работа."

Според него, System Shock 3 би могла да предложи някои наистина свежи и иновативни решения по отношение на геймплея. Ако издателят Starbreeze Studios не бе изпаднал в криза, разбира се. "Високите очаквания ни наложиха да проведем доста и скъпи експерименти. Ние бяхме малък екип и не можехме да се съревноваваме с най-актуалните заглавия по отношение на качество и размах. Така че ние трябваше да бъдем креативни, хитроумни и откачени. И бяхме на път да създадем нещо уникално и вероятно забавно, но вероятно не това, което публиката иска." - завършва той.

Интересно е да се добави, че всички, които са се занимавали с разработката на съдържание, вече не са част от студиото OtherSide Entertainment, което разработва играта. А in-game трейлъра, който пуснаха неотдавна? Той в действителност съдържа истински геймплей от играта и въпреки, че System Shock 3 има ключовите геймплейни системи, играта все още няма достатъчно съдържание. От OtherSide Entertainment все още не са дали официално становище по темата. 

напиши коментар
 


350 мнения
профил »
radi каза на 10.02.2020, 19:35 ч. :

Лоша новина. Дано някое друго студио налее финанси
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
System Shock 3

новини:
Близо 5 години след обявяването на проекта, той най-накрая намери издател, в лицето на китайския гигант Tencent.
Оказа се, че домейните на третата и евентуална четвърта част, са станали собственост на китайския финансов гигант Tencent. Какво ли означава това?
От студиото все още не дават официална информация за вълната от напуснали служители преди няколко месеца и как тя ще повлияе на разработката на System Shock 3.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122