facebook facebook
 
 
 
   
 
Продължението на The Incredible Hulk трябвало да бъде сериозно и мрачно
07.10.2019

Едуард Нортън – актьорът, който пое ролята на Брус Банър в първата екранизация на Hulk, част от MCU, сподели информация за своята роля и несъстоялото се продължение на филма. Той споделя, че от Marvel първоначално харесали идеята за по-мрачен и сериозен филм, но впоследствие напълно я отхвърлили.

В интервю за The New York Times той заяви: “Това, което Крис Нолан направи с Batman, бе нещо, което одобрявам изключително: филми, които са сериозни, дълги и мрачни. Ако има нещо, което може да бъде представено по този начин – то това е Hulk. И от Marvel заявиха "Това е, което искаме!". Както обаче се оказа в последствие – не беше това, което искаха. Но въпреки това прекарах страхотно времето, в което бях в ролята на Брус Банър и се разбирах чудесно с Kevin Feige.

Но те не търсеха дългия, мрачен и сериозен филм. Всичко това обаче няма значение. Имахме ползотворни дискусии по отношение на това как да се развиват филмите. Определено бих искал по-високо заплащане отколкото те биха искали да ми осигурят, но не това беше основният ми мотив да искам да направим следващ Hulk филм. A за да съм честен, това, което Кевин направи след това е едно от най-добрите изпълнения на бизнес план в историята на развлекателната индустрия.


След напускането на Едуард Нортън, ролята била поета от Марк Ръфало, който и до днес продължава да играе популярния зелен гигант. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
MCU

новини:
Това става ясно от режисьора на Venom. Какви са шансовете обаче този филм да се случи?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122