facebook facebook
 
 
 
   
 
Придобиването на inXile от Microsoft няма да повлияе на плановете за Wasteland 3
26.11.2019

Wasteland 3 се очаква на 19 май 2020 г. и идва както за PC, така и за Xbox One и PlayStation 4. Специално PS4 версията бе препотвърдена от създателите inXile Entertainment, които бяха закупени от Microsoft през ноември миналата година. В скорошно интервю, основателят на студиото Брайън Фарго сподели, че закупуването на компанията от Microsoft не се е отразило на свободата, която студиото е имало до този момент. Дори напротив - от страна на Microsoft inXile намерили добра финансова стабилност. “Microsoft на практика дойдоха и ни дадоха тонове кеш и казаха да направим най-добрата игра, която можем” - споделя Фарго.

Гейм директора Тим Кемпбъл добавя: „Закупуването не промени играта, която (те) правят като цяло“. Чрез стабилния финансов гръб на Microsoft те са успели да добавят доста повече гласово озвучаване към диалозите в играта и като цяло да направят по-добра игра, от тази която биха направили с първоначалния бюджет от $3 млн., който студиото бе събрало чрез crowdfunding.

“Microsoft имат отдел за проучване на потребителското мнение, който ще ни даде отзиви за UI и как хората го усещат. Освен това имат екипи, занимаващи се с локализация, групи за качествен контрол... Мога да продължавам да изброявам, но разбрахте, че всичко това ни позволява да направим един много по-добър продукт”. След излизането на Wasteland 3 се очаква Brian Fargo да се оттегли от разработката на игра. Друга популярна игра, по които той е работил, е The Bard’s Tale и нейните продължения. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Wasteland 3

новини:
Според авторите заглавието се нуждае от доста полиране, като времето до май няма да е достатъчно.
Имаме възможност да видим 53-минутен геймплей от предстоящата ролева игра.
В тях ще могат да се включат само хора, които са спонсорирали разработката на играта с $25 или по-висока сума.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122