facebook facebook
 
 
 
   
 
Празнични оферти от Виваком за Huawei P9
19.12.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Специално за наближаващите коледни празници VIVACOM ще зарадва потребителите с атрактивни подаръци към едни от най-желаните смартфони.

Елегантният и тънък Huawei P9 идва с луксозна безжична колонка Huawei в стилен златист цвят. Оригиналният аксесоар се свързва бързо и удобно с телефона и осигурява качествен звук за още по-добро настроение в празничните дни. Huawei P9 с подарък безжична колонка Huawei се предлага на атрактивната цена от 28,90 лева на месец в комбинация с план Smart XL за две години.

За хората, които искат безпроблемно да запечатат всеки момент от празненствата в красиви снимки, Huawei P9 lite вече е с подарък селфи стик. Практичното устройство е незаменим помощник  за любителите фотографи както по време на пътуване, така и за големите семейни и приятелски срещи в наближаващите ваканционни дни. Смартфонът с подарък селфи стик може да бъде закупен само за 9,90 лева на месец в комбинация със Smart XL за две години.

Атрактивните оферти се предлагат до изчерпване на количествата и са в сила само до края на месец декември.

С план Smart XL потребителите на VIVACOM имат на разположение неограничени минути във всички национални мрежи, 20 000 MB мобилен интернет на максимална скорост, както и 240 минути за международни разговори. Само до края на декември той се предлага с 50% отстъпка от стандартната месечна такса или 34,99 лв. за целия срок при сключване на нов договор или преподписване на настоящ такъв. Със Smart XL клиентите могат да гледат до 45 ТВ канала на мобилно устройство с приложението TV GO и да съхраняват своите файлове на 128 GB облачно пространство от VIVA pCloud.

 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Huawei Honor 8 lite вече у нас 97
Качествено видео с Huawei Mate 9 59
Lenovo K6 и Lenovo K6 Note 54
LG G6: дизайн от ново поколение 52
iPhone 4 – струва ли си? 35
Galaxy S7 Edge вече в уникален син цвят 27
Huawei MediaPad M3 27
LG G6 е официален 25
Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират у нас 22
Най-продаваните смартфони през декември 2016 21