facebook facebook
 
 
 
   
 
Почна фен кампания за нова MediEvil игра
30.10.2017

След успеха на Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, феновете поискаха възраждането на още една легендарна PlayStation поредица.

Започвайки с първата игра от 1998 г., MediEvil имаше сериозно присъствие в каталога на Sony чак до PSP играта от 2005 г.

Тази седмица е 19-тата годишнина на серията и феновете ползват  хаштага #ResurrectFortesque в Twitter, за да привлекат вниманието на компанията. Ако и вие искате да видите нова MediEvil игра, включете се в кампанията. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
PS4

новини:
Не е необходимо предварително записване или регистрация на кредитна карта. Потребителите ще могат да играят онлайн в момента, в който събитието стартира.
Засега играта е налична за мобилни устройства и РС и представлява симпатична, макар и еднообразна ролева игра с... ами, с котки.
Сред тях са портовете Skyrim, Doom и Fallout 4 PSVR, както и оригинални заглавия като Golem, Pixeljunk VR, Bravo Team, No Heroes Allowed, Ark Park и др.

Превю:
Какво се крие зад новата ревизия на популярната конзола, защо е по-добра и избрахте ли си вече подарък за настъпващите празници?

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122