facebook facebook
 
 
 
   
 
Потвърдено: Tencent ще финансират System Shock 3
19.05.2020

Otherside Entertainemnt официално обявиха, че разработката на дългоочакваната System Shock 3, е била подкрепена от китайския конгломерат Tencent.

"Радваме се да ви съобщум, че Tencent ще подпомогнат System Shock франчайза от тук насетне. Като малко инди студио за нас бе огромно предизвикателство да движим проекта сами. Вярваме, че огромните възможности на Tencent и опита ѝ като водеща гейминг компания ще помогнат на франчайза да покори нови върхове." - гласи част от официалното съобщение. Пътят на System Shock 3 до този момент бе доста труден, след като играта измина над четири години и половина в процес на разработка. Проектът бе обявен в края на 2015 г. Въпреки, че в разработката се включи легендарният дизайнер Уорън Спектър, който освен това е участвал и в разработката на първата игра от поредицата, студиото нямаше сключен договор с издател, което затрудняваше работата по нея. Черешката на тортата бе вълната от напуснали служители по-рано тази година.

По този начин влиянието на Tencent се увеличава, след като гиганта вече има цялостна или частична собственост в Riot Games, Epic Games, Activision Blizzard, UbiSoft и множество други по-малки и големи студия. 

напиши коментар
 


367 мнения
профил »
radi каза на 21.05.2020, 15:52 ч. :

Нито една част не съм играл от старите. И ги очаквам всички
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
System Shock 3

новини:
От студиото все още не дават официална информация за вълната от напуснали служители преди няколко месеца и как тя ще повлияе на разработката на System Shock 3.
Според анонимен бивш служител на студиото, всички служители, занимаващи се със съдържанието в играта са освободени.
Как върви работата по играта, какви новости са добавени и още други интересни неща стават ясни от августовския ъпдейт за статуса на System Shock.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122