facebook facebook
 
   
   
 
Последни новини за концерта на DOG EAT DOG
06.04.2017 | автор:


сайт на продукта »

Както знаете култовите DOG EAT DOG се завръщат с нови песни и най-доброто в София, но този път в компанията на обичаните LAST HOPE и младата формация WOPS.  Събитието ще се състои тази неделя, 09 април от 19:00 часа в клуб Mixtape5.

Програмата за вечерта по часове е: 

19:00 Вратите отварят

20:00 WOPS

20:45 LAST HOPE

21:45 DOG EAT DOG  

 На 9-ти април, в деня на шоуто на DOG EAT DOG в София ще се състои  следобедно WARM-UP парти в скейт клуб GRINDHOUSE. В прекрасната градина на заведението ще загряваме с цялото творчество на бандата, докато отпиваме хладни напитки и похапваме от барбекюто. Ще има организирана и „гаражна разпродажба" на стоки от най-различно естество, а който е пропуснал да се снабди с билет за концерта, но в случай на налични места ще може да го направи и на място. Момчетата от DOG EAT DOG изявиха желание да дойдат на партито и да покарат скейт на мини рампата в клуба, стига това да не попречи на ангажиментите към шоуто. 

 

 

Междувременно, по случай 27 си рожден ден групата подариха на феновете си новото EP "Brand New Breed". Можете да го слушате на: https://www.dogeatdogofficial.com/music and https://soundcloud.com/user-691231768

 

GRINDHOUSE се намира на гърба на Външно Министерство на адрес бул. „Цариградско Шосе" 73. Купона започва в 13:00 часа, а входа е свободен.

 

Самият концерт ще се състои в клуб Mixtape5, а вратите там отварят в 19:00 часа.  

 

 

 

Билети за шоуто е продават ТУК и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта - Варна, Пловдив - билетна каса пред общината. 

 

 

До деня на концерта билетите ще се продават на цена от 30 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 35 лева.