facebook facebook
 
 
 
   
 
Повече подробности за Borderlands
11.04.2009

Американската компания Gearbox най-сетне изнесе допълнителна информация относно нейния шутър Borderlands. Играта бе обявена още през септември 2007 г., но до момента за нея се знаеше твърде малко. От Gearbox потвърдиха, че наред с традиционния за шутъри геймплей, тя ще включва и RPG елементи. Като начало ще можем да избираме между три отделни героя, всеки от които разполага със специфични умения, способности и своя собствена история. Играта ще използва и много развита система на генериране на предмети, като според авторите комбинациите между оръжия, брони и предмети ще наброяват няколко стотин хиляди. Освен това от Gearbox обещават и изключителни визуални ефекти, които ще създадат уникална космическа среда.

Borderlands ще бъде издадена от 2K Games, а обявената засега дата на излизане е в края на юни 2009 г. При успех на играта се предвижда и възможността за създаването на цяла поредица.

  

напиши коментар
 


342 мнения
профил »
nero9333 каза на 12.04.2009, 19:42 ч. :

това тряа да е яко

562 мнения
профил »
ivo tsekov каза на 12.04.2009, 19:53 ч. :

Действително от тази информация Borderlands изглежда като много новаторски хибрид между FPS и RPG. Авторите споделят, че в работата си са били вдъхновени от филма "Лудия Макс" и от класиката Diablo на Blizzard. И сякаш за да повишат интереса допълнително те споделят, че голяма част от обектите по огромната карта ще се генерират напълно случайно, така че самото изучаване на средата ще бъде адски интересно. И всичко това без нито веднъж да видим досадния надпис Loading.... Най-интересното е, че официалният сайт на играта www.borderlandsthegame.com обещава повече информация не кога да е, а утре, 13 април!

1 мнения
профил »
turbo_freak каза на 12.04.2009, 19:57 ч. :

По написаното играта ми прилича малко на Bioshock!

267 мнения
профил »
TreantBG каза на 12.04.2009, 20:34 ч. :

за тази игра аз за пръв път чувам ама ако прилича на Bioshok то това си е шедьовър... :)
а дано стане така


6 мнения
профил »
ogata_321 каза на 09.11.2009, 08:15 ч. :

добра си е играта тръгва ми, дръпнах си я от замунда ма компа ми нещо са е прецакал-нали играя си я стигна до некъде и компа ми са рестартне и после пак някой знае ли какво му има да пише skype:ogi1997 мерси предварително
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Borderlands

новини:
Участвайте и вие в поделянето на плячката
След години тизъри и предположения, че се работи по този проект, на изложението PAX 2019 Gearbox потвърдиха третата част на играта и дори показаха клип
Ранди Пичфорд от Gearbox побърза категорично да отхвърли възможността за продължение, по което вече се работи, но това не значи, че трябва да губим кураж.

Ревю:
Стилна, оригинална, изпълнена с динамика и разнообразие - това е Borderlands. Изберете герой и напред към Пандора, където ви чакат десетки часове приключения.

Превю:
Необикновено съчетание между Diablo и „Лудия Макс”. Резултатът е наистина шантав фантастичен шутър от първо лице с кооперативни елементи за до четирима души.

Чийт:
Стилна, оригинална, изпълнена с динамика и разнообразие - това е Borderlands. Изберете герой и напред към Пандора! Ето и редовната порция чийтове за играта!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122