facebook facebook
 
 
 
   
 
Плейър: Hyundai HMB L-110
15.11.2009 | автор: Пламен Димитров


оценка:

Вносител:
Дигитален свят
Цена:
195.00 лв.
купи »

сайт на продукта »

Уважаеми читатели, в последния момент разбрах, че новото устройство на Hyundai, което имам за тест, всъщност не е автомобил. Бях подготвил страхотно ревю за кола, описващо най-важните характеристики (брой колела, бързина на отваряне на електрическите стъкла, разбирате – най-основното), но се оказах в дълбока заблуда. Е, да видим какво в действителност имаме пред себе си.

Hyundai HMB L-110 e мултимедиен плейър, който ви позволява да гледате High Definition съдържание (1080р) на своя телевизор. Като маниер на работа не се различава много от други модели, които сме тествали преди. Все пак важното са дребните детайли. Този плейър е насочен предимно към HD content-а, така че в комплекта ще намерите само HDMI кабел. Ако телевизорът (или мониторът) ви не е Full HD или HD-ready, на практика нямате голяма полза от това устройство.

Плейърът няма вътрешен харддиск, което допринася за малкото му тегло. Няма да срещнете проблем с пускането на файлове през него - HMB L-110 е снабден с два USB порта и един SD/MMC/MS слот. Нещо повече – в задната част на джаджата има отвор за LAN кабел, така че да гледате файлове директно през мрежата. Тази функция е подкрепена от вградения Samba server / client за размяна на данни между Unix и Linux базирани системи и UPNP клиент – за да се свържете по мрежата с библиотеката на Windows Media Player. То Hyundai отделно продават и Wi-Fi stick, ако не желаете да се оплитате в мрежови кабели.

Една от най-добрите характеристики на устройството е доста дългият списък с поддържани файлови формати – поне аз досега не бях попадал на дигитален плейър с толкова много възможности. Пълния списък с поддържаните формати можете да видите в карето.

За удобство цялото нещо може да бъде управлявано с дистанционно, като дори ни дават две батерии гратис. HMB L-110 е една доста интересна джаджа с много възможности, стига да имате подходящ дисплей, към който да го вържете. Пък макар и да не е автомобил. 

Поддържани формати

Видео: H.264, WMV9, MKV, RMV, AVC, MPEG2 HD (ts, tp), HD AVI, DivX HD, Xvid HD, MPEG1/2/4 video (mpeg, ifo, vob, iso). Аудио: MP3, OGG, WMA, WAV, AAC, AC3, CDDA, LPCM, DTS-HD, Dolby Digital Plus, TrueHD. Фото: JPEG, BMP, GIF, TIF, PNG. Субтитри: SMI, SSA, SRT.
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Конзолен аксесоар: AverMedia Game Capture HD 17
Фотоапарат: Nikon Coolpix P500 16
Мултимедиен плейър: Diva FX79 14
Фоторамка: Diva DF8V 14
D-Link DCS-5222L управляема подвижна IP камера с Cloud услуга 14
Фотоапарат: Panasonic Lumix G10 13
Philips с признание за най-добър телевизор 12
5 начина за спортни снимки с високо качество 11
Дигитален мултимедиен плеър - WD TV 11
Медиа плейър: Western Digital HD TV 11