facebook facebook
 
 
 
   
 
Платете всичко от Google Play със сметката си
09.07.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Kлиентите на VIVACOM вече могат да купуват мобилни приложения и друго дигитално съдържание от Google Play, като ги заплащат заедно с месечната си сметка. Услугата е безплатна и ще бъде достъпна за потребителите с абонаментен договор към телекома, които ползват устройства с операционна система Android.

Процесът по закупуване на съдържание е удобен, лесен и безопасен. Осигурено е високо ниво на сигурност, тъй като услугата не изисква регистрация на кредитна или дебитна карта в Google Play. Необходимо е единствено първоначално въвеждане на адрес и потвърждение чрез получена на телефона SMS парола. Клиентите могат да използват услугата както през мобилна, така и през Wi-Fi мрежа.

Сумата за закупените приложения, музика, абонаменти и направени in-app плащания ще се добавя автоматично към фактурата за месеца в секция “Разплащания през телефона”. Общата стойност на покупките в Google Play, които могат да бъдат направени в рамките на 30 дни, е 24 лева.

Всички клиентите на VIVACOM с Android устройства ще могат да намерят детайлна информация за нея на специално създадена страница на корпоративния сайт. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Nokia 6 вече е наличен у нас 148
Да извлечеш максимума от телефона си 98
LG G6 е телефонът на вашето лято 79
Най-бързият мобилен интернет у нас е от... 74
LG Q6 с FullVision дисплей през септември 60
iPhone 4 – струва ли си? 47
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 45
Huawei P10 lite и Huawei P10 Plus вече у нас 35
LG Q6 с FullVision дисплей е тук 34
До 80% отстъпка на смартфони във VIVACOM 26