facebook facebook
 
 
 
   
 
Още слухове за Resident Evil 8
05.04.2020

Resident Evil 8 ще излезе по някое време през 2021 г. Подобно на предишната част от поредицата, и това издание отново ще бъде от първо лице. Играта ще бъде налична за конзолите от сегашното поколение и ще направи някои сериозни промени в Resident Evil поредицата.

Всичко това стана известно от пост в Twitter на небезизвестния RE лийкър “Dusk Golem”. Може да приемете тази информация с умерена доза скептицизъм, тъй като в портфолиото на “Dusk Golem” има не една и две черни точки. Oт друга страна пък нерядко е излизал прав. Лийкърът допълва, че е попаднал на геймплей от евентуалната RE 8, в която героят ни е трябвало да достигне до средновековен замък, докато бяга от човек-звяр. Освен това геймплеят показвал и зомбита в броня и зла вещица, която имала лошия навик да се смее непрекъснато.

Всичко това звучи като зле скалъпена история и прекалено, че да му повярваме, но Capcom ни изненадаха веднъж и то приятно с RE 7. Защо да не го направят отново?

От геймърския сайт VGC допълват, че в осмата част на обичаната поредица отново ще играем с героя ни от RE 7 Biohazard Итън Уинтърс.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Resident Evil 8

новини:
Според тях играта ще се казва Resident Evil: VIllage, а "8" ще се съдържа с римски цифри в думата "VIllage".
Според тях играта ще запази перспективата от първо лице.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122