facebook facebook
 
 
 
   
 
От Nintendo не търсят партньорства от голям мащаб "на всяка цена"
07.07.2019

На 79-тото годишно общо събрание на акционерите, президентът на Nintendo Шунтаро Фурукава бе запитан какво смята компанията за новите играчи, които влизат в пазара с видео игри и как точно гледат на колаборацията с други компании и проекти, на което той заяви:

Ние считаме, че навлизането на много компании в гейминг бизнеса е много добро нещо, както и че индустрията е много добре развиваща се. В така създалата се обстановка, ние смятаме, че най-важният фактор за да надделеем над тежката конкуренция е да създаваме стойност в нашите продукти, която да е уникална за Nintendo. По отношение на колаборациите от различен тип – нашата основна позиция е, че ние не възнамеряваме да преследваме активно партньорства от голям мащаб. Ако дадено партньорство може да повиши стойността на някой от нашите продукти, като например персонаж или цял свят, то тогава ние не бихме имали против то да се случи.

Много от съществуващите в момента партньорства с други компании са в сферата на приложенията за мобилни устройства. Партнираме си с LINE Corporation, за да пуснем Dr. Mario World, която излиза на 10-ти юли. Също така работим съвместно с DeNA Co. върху Mario Kart Tour, която също се очаква това лято
“. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Nintendo

новини:
Появи се информация за по-евтина версия на хибридната конзола Switch през месец юни, заедно с ъпдейти за настоящия модел.
Nintendo Game Boy става на 30 години на 21 април тази година! Според тези числа вече не е момче а, но определено не му личат годинките! Честито и да хилядиш!
Самата машина изглежда моделирана по визията на Nintendo 64 контролер, в средата на който е вграден дисплей.

Ревю:
Switch е еволюцията на всичко, което Wii U искаше да постигне, но не можа заради обективни технологични недостатъци.

Превю:
Конзолата ще бъде налична в магазините и сайта на Пулсар на 3 март, в комплект с два уникални бъндъла

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122