facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
От мястото на събитието: Gamescom 2017
Превю | 30.08.2017 | автор:


Производител:
Издател:
Жанр:
Екшън
Платформа:
PC

Gamescom - най-голямото гейминг изложение в Европа и второто най-голямо в света (първенството все още се държи от Asia Game Show) се проведе за осма поредна година в Кьолн, Германия. Тази своеобразна „Мека на европейския гейминг“, задминала преди години непоклатимото някога Electronic Gaming Expo в САЩ, събра в периода между 22 и 26 август тази година над 350 000 посетители, поставяйки поредния рекорд по посещаемост в сравнително кратката си история. Тази цифра е с малко по-голяма от миналогодишната - приблизително 345 000 посетители и пет пъти по-голяма спрямо посещаемостта на Е3 2017 година, наброяваща 68 000 геймъри и хора от индустрията.

Сред представителите на 106 различни страни и над 919 компании беше и екипът на Пулсар, който вече над четвърт век не е изгубил своята любов към игрите.

„За нас това не е просто бизнес, това е начин на живот“ - заявява ПР Мениджърът на фирмата Александър Бакалов

„Всеки един от нас е наблюдавал развитието на тази индустрия, която не спира да ни изненадва и привлича не просто с все по-качествена визия, но и с първокласни истории, иновативни идеи и все по-добре интегрирани режисьорски подходи, наподобяващи за холивудски филм, в който ти си участникът. Винаги съм смятал, че хората, които твърдят, че не харесват игрите просто все още не са открили своята игра. Аз поне не се сещам за друга индустрия, която наистина е способна да сбъдва мечти и да ти даде възможността да ги изживееш. Именно за това не отиваме на Gamescom, само за да проведем необходимите работни срещи, като при всяка стандартна командировка. Ние сме там най-вече, за да видим новите анонси и да се наредим на опашките в Кьолнмесе заедно със стотици хиляди други геймъри като нас, за да изпробваме новите игри. И да открием сред тях някоя нова мечта.“

Александър Бакалов допълва, че Gamescom е нещо, чиято атмосфера трудно може да се опише с думи. Именно за това с колегите си от Пулсар искат поне да опитат да ни я покажат не под формата на предвидените за пресата и добре полирани материали, а със снимки и клипове, които са заснели лично. 

напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
От мястото на събитието: Gamescom 2017

новини:
Студиото Fatshark се похвали, че играта му е реализирала цели 2 милиона продадени бройки, което е доста добро постижение.
Първите предложения са за Portal 2 с 90 процента намаление, Prey с 50 процента, Life is Strange: Before the Storm с 30 процента и др.
Ъпдейтнатата версия ще има нова графика и озвучение, нов клас герой, нов дънджън и new game plus функция.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Mortal Kombat Komplete Edition 207
Mass Effect 2 96
Prototype 86
Dead Space 3 80
Dark Souls II - видео ревю 72
Assassin's Creed IV: Black Flag 71
DmC Devil May Cry 66
Portal 2 65
Grand Theft Auto V 61
Dishonored 58