facebook facebook
 
 
 
   
 
Озон и Пулсар се обединиха
01.10.2019

Двата най-големи разпространители на видеоигри в България окончателно се обединиха. Онлайн магазина Ozone.bg и веригата магазини Pulsar обединяват сили, "за да могат да предложат още повече, по един още по-добър начин", стана ясно вчера.

Самата сделка беше сключена през юли тази година, сега процесът по сливането е бил завършен.

Дълго време Pulsar беше единствената специализирана верига за видео игри в България, стартирала през далечната 1991 г. "От барака, пълна с "ръчки", в тиха градска уличка, до магазин във всеки голям търговски център в страната - историята на Pulsar е богата и изпълнена с обрати", обобщават от компанията. Ozone.bg от своя страна съществува от 2008 г., като до началото на 2013 г. магазинът се фокусираше основно върху игри и гейминг аксесоари, а след това разшири портфолиото си с още нови категории.

"Искаме да създадем най-голямата мрежа за гейм и нърди занимания", казаха хора, запознати със сделката, специално за PC Mania. Желанието на новата обща компания е хората да могат сами да изпитат новите неща в гейминга, затова във физическите магазини ще има демо корнери, портфолиото ще бъде разширено, а магазинната мрежа - развита.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Pulsar

новини:
… и ги вземи на далеч по-изгодна цена. Assassin’s Creed: Brotherhood за PC, Crysis 2 и Dragon Age 2 са само част от предложенията на фирма „Пулсар”.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122