facebook facebook
 
 
 
   
 
Обявиха и втората фракция в Bloodlines 2
08.09.2019

След като представиха Пионерите, Paradox Interactive се придържат към обещанието си и разкриха коя ще е втората фракция, в дългоочакваната Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Тук изненадани едва ли ще има, тъй като втората фракция е The Camarilla. Техният лидер е Prince Cross, а основна цел на фракцията – запазването на мира в Сиатъл. Ръководителят им им голям принос за подобряването на живота на вампирите в 21 век.

The Camarilla представляват институционална сила. Структурата е сложна и много затворена – те действат като типични бизнес конгломерати. В първата Bloodlines игра, ръководителят на фракцията в Лос Анжелис, бе едно от главните действащи лица, които инициираха доста събития по време на играта. Сега, в Bloodlines 2, ръководителят на The Camarilla е принц Алек Крос, обучен дипломат и стратег, който не търси тотален контрол над града, но е успял да предотврати обединяването на другите фракции срещу него. Той е по-малко амбициозен и предпочита да пази спокойствието.

The Camarilla има три определящи характеристики: те са изключително богати, живеят в The Ivory Tower, която е направено от стъкло и стомана, а всеки един от членовете ѝ е съвсем наясно, че е сред най-търсените мишени в града.

Останалите три фракции ще бъдат разкрити поетапно, в месеците, които стават до излизането на играта. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 се очаква за PC, PlayStation 4 и Xbox One през месец март догодина. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

новини:
Фракциите в играта ще са общо пет на брой.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122