facebook facebook
 
 
 
   
 
Нов HD текстурен пакет за Quake 2
02.12.2019

Quake 2 RTX е може би най-добрият начин младите играчи да се докоснат до тази легендарна игра. Както вече знаете обаче, за да ѝ се насладите вие ще имате нужда от видеокарта, която поддържа RTX. Това разбира се далеч не е единствения начин да се насладите на Quake 2 с по-детайлна визия. Като изключим редица модове и текстурни пакети, които са били създавани през годините, като Quake 2 Max, Quake 2 Evolved, Quake 2 Berserker и още много други енджини и графични преработки, съвсем наскоро излезе нов текстурен пакет, който преработва текстурите на оригиналната игра.

Той се казва Quake 2 Neural Upscale 1.0.0 и специалното при него е, че текстурите, които той включва всъщност са текстурите от оригиналната игра, които обаче са преработени с помощта на изкуствен интелект. За съжаление пакетът покрива само триизмерните модели, но не и обекти от околната среда. Можете да изтеглите пакета от тук.

Имайте предвид, че за да го подкарате, ще имате нужда от source port, който поддържа PNG изображения, като Q2PRO. Ако искате да използвате HD world текстури можете да използвате тези от nQuake 2. И за финал - ето два скрийншота, които да сравните:

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Quake 2: Ground Zero

Ревю:
Индивидуалната кампания предлага сбор от изключително трудни нива, предназначени за опитни геймъри, нямащи никакви проблеми с превъртането на Quake II.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122