facebook facebook
 
 
 
   
 
Нов трейлър на No Man's Sky показва напредъка на играта
08.08.2019

Седмица преди следващият голям "Beyond" ъпдейт за No Man's Sky, разработчиците от Hello Games пуснаха нов трейлър на играта, който ни връща към първите ни срещи с амбициозното галактическо приключение и показва сериозната еволюция, през която е минала играта.

Първоначално играта отнесе доста критики и мнозина геймъри останаха разочаровани от нея при появата й. Новият трейлър обаче показва огромния труд, хвърлен по No Man's Sky, така че в момента заглавието да изглежда като съвсем различна игра.

Някои от нововъведенията, за които намеква трейлъра, са по-разнообразни биоми, нещо, което прилича на сборен пункт за мултиплейър, както и същества, които могат да бъдат яздени. Вече знаем, че Beyond - който излиза на 14 август - носи със себе си VR и подобрено мултиплейър изживяване.
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
No Man's Sky

новини:
Ъпдейтът добавя около 30 часа геймплей, нови случайно генерирани мисии, мултиплейър и оправя интерфейса и икономиката на играта.
Оказа се, че космическото приключение взе приз за иновации на Games Developer's Choice Awards и ако сте изненадани, не сте единствените.
Внимателно проучване на сорс кода на играта показва, че това, което сме получили, просто не е завършен продукт.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122