facebook facebook
 
 
 
   
 
Нови скрийншоти от Half-Life: Alyx
13.01.2020

Във свое видео Valve News Network показаха девет нови скрийншота от предстоящата Half-Life: Alyx. В тях се виждат околната среда, както и някои други обекти с доста добро качество. Според Valve News Network, скрийншотите са хванати от някой, който има достъп до играта, но не от самите Valve. За щастие нито един от скрийншотите не съдържа спойлери.

Действието в Half-Life: Alyx ще се развива във все още неопределен момент, някъде в двадесетгодишната „дупка“ в събитията между Half-Life и Half-Life 2. Играта ще се захранва от Source 2 енджина и ще включва солова, story-driven, линейна кампания от първо лице. Half-Life: Alyx ще разчита изключително много на физика и ще включва дори физическо тяло на играча (което някак си не ни се връзва с реещите се из въздуха ръце, в стил а ла „Rayman“).

Припомняме, че Half-Life: Alyx е VR игра и ще работи с всички видове VR шлемове. Играта се очаква през март тази година, а Valve определено нямат планове да пускат стандартна версия на играта.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Half-Life: Alyx

новини:
Пач 1.4 добавя и множество технически кръпки, отстранява редица проблеми със сейфовете и обогатява набора от чужди езици, на които е достъпна играта.
През април са продадени 950 000 бройки повече от предходния месец март.
Той е с една идея по-полиран от предишния, но малко по-сложен за инсталиране.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122