facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » дисплеи
 
   
 
Нови изключителни геймърски монитори от LG
29.08.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

LG Electronics ще представи два нови гейминг монитора по време на изложението IFA 2017 в Берлин следващата седмица. С новите продукти компанията отговаря на все по-взискателните си потребители, за да им осигури възможно най-впечатляващото гейминг изживяване. Най-новите 32-инчови и 27-инчови монитори от серията GK на LG не само предлагат на истинските ентусиасти зашеметяващо визуално преживяване, но и още по-големи възможности за победа срещу противниците им в игрите.

Гейминг серията GK на LG съчетава в себе си последните технологични постижения на компанията. Една от ключовите характеристики на новите монитори е именно високите честоти на опресняване на картината от 144Hz и 240Hz. Новият 32-инчов геймърски монитор на LG (модел 32GK850G) е идеален за истинските гейминг ентусиасти, които желаят от монитора си безпроблемни и бързи движения на огромен екран, в комбинация с високо качество на картината. Бързата скорост на опресняване помага на LG 32GK850G да възпроизведе невероятни графични движения без никакво прекъсване, докато технологията за обработване на изображенията NVIDIA G-SyncTM  спомага за елиминиране и на най-малките смущения в картината. Този монитор обработва с лекота всички моменти от играта без никакви забавяния на действието, докато осигурява бързо и плавно движение при максимална яркост от 350 нита на QHD екрана с резолюция 2560x1440 пиксела.

Нещо повече, 32-инчовият монитор подобрява геймърското преживяване по един доста по-различен начин, благодарение на функцията „Sphere Lighting“, която използва специални светодиоди в задната част на монитора, създавайки меко осветяване в стаята, за да увеличи удоволствието от игрите и да намали умората на очите. Освен това, добавя и красив дизайнерски елемент към дисплея. Друга уникална характеристика е „Black Stabilizer“ функцията, която осигурява кристално ясен контраст, давайки на играчите максимална видимост по всяко време. В същото време, „Dynamic Action Sync“ свежда забавянето от входящия сигнал към монитора до абсолютен минимум, за да могат играчите да реагират по-бързо на всяко едно действие. Графичният интерфейс е ориентиран изцяло към потребителите, позволявайки на играчите лесно да персонализират режимите на работа за всяка игра. За максимално удобство, мониторът разполага със стойка, която се монтира само с едно щракване, без необходимост от винтове и инструменти. По този начин, мониторът позволява регулиране с минимални усилия както на наклона и височината, така и на ъгъла на завъртане.

По-малкият 27-инчов монитор от серията GK (модел 27GK750F) също предлага невероятно гладък геймплей, благодарение на най-високите в индустрията честоти на опресняване и време за реакция. Този компактен монитор е проектиран така, че да задоволи нуждите и на най-взискателните гейминг потребители, подобрявайки шансовете им да бъдат победители в игрите. Принос за това имат честота на опресняване от 240Hz, намаляването на размазванията при движение с 1ms и технологията AMD FreeSync™. Характеристики като „Black Stabilizer“, „Dynamic Action Sync“ и „Crosshair“ са предназначени да направят всяка игра още по-завладяваща, като например „Crosshair“ поставя допълнителен мерник в зрителното поле на монитора, подобрявайки точността при FPS игрите.

По време на изложението IFA 2017 LG ще представи и своя зашеметяващ 34-инчов UltraWide гейминг монитор, модел 34UC89G, който с огромния си екран и съотношение 21:9 ще увеличи максимално преживяването по време на игрите. Потапящият ефект е най-впечатляващ при рейсинг, RTS и AOS игри, поддържащи съотношение на картината 21:9. Този монитор също така поддържа NVIDIA G-Sync с честота на опресняване от 144Hz, за да увеличи максимално гейминг изживяването. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ дисплеи
AOC представи новия монитор AG273QX 59
Коледен съветник за подаръци от Philips Monit 46
Монитор: LG W2486L 44
Монитор: Acer P223W 19
Монитор: Acer Predator XB240H 18
Нови геймърски монитори от LG 18
Монитор: AOC F22s+ 16
4K монитор: Asus ProArt PA329Q 16
Смарт ТВ: LG 42LA740S 15
Монитор: Fujitsu XL3220T 15