facebook facebook
 
 
 
   
 
Нова PS4 промоция с допълнителен контролер
10.05.2017

Специализираната верига за компютърни и видеоигри у нас Pulsar Games обяви, че предлага на българските фенове елегантната гейм конзола PlayStation 4 Slim и технологичния звяр PlayStation 4 Pro с допълнителен контролер, без това да оскъпи крайната цена.

Екипът на Pulsar Games иска да припомни на геймърите, че никога не са сами в играта. До тях винаги може да приседне верен другар, с чиято помощ предизвикателствата да бъдат преодолени двойно по-лесно, а коефициентът на удоволствие да бъде умножен по две. Затова и направихме тази нестандартна промоция, която дава възможност на всички да намерят своя партньор в битката“ - споделя Александър Бакалов, ПР мениджър на геймърската верига.

PlayStation 4 Slim или PlayStation 4 Pro?

PlayStation 4 Pro e по-мощният модел. Той се отличава с резолюция от 4К за всички монитори и телевизори, които я поддържат, по-наситени цветове, по-бързо време за зареждане на игрите и по-добро охлаждане спрямо стандартния PlayStation 4. Излизането на този модел на пазара накара много създатели и дистрибутори на игри да издадат безплатни технически допълнения за своите заглавия, които да се възползват максимално от подобрената производителност на Pro.

От своя страна PlayStation 4 Slim е по-компактен от PlayStation 4, без това да отнема нищо от техническата му мощ и в резултат – по лек и лесен за пренасяне при пътувания. Това е огромен плюс за много геймъри, които искат конзолата им да е с тях, независимо къде се намират, без това да създава затруднения с багажа им. А дори и ако Slim се използва единствено в домашни условия, по-малките размери и ефектният дизайн ще паснат перфектно на всяка мебелировка.

Промоционалната оферта, валидна до 14.05, е налична и за двете конзолни предложения на Sony.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
PS4

новини:
Предложението важи само онлайн в PlayStation Store до понеделник, 12ти февруари.
Достъпно за всички играчи, включително и за настоящите PlayStation Plus абонати.
Рекламата с най-голям бюджет за позициониране (11,5 млн. долара) е “Star Wars Battlefront II: Heroes Are Born” за едноименния шутър.

Превю:
Предимства на най-добрите игрови конзоли на пазара в момента.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122