facebook facebook
 
 
 
   
 
Мултимедиен плейър: Diva FX79
01.02.2009 | автор: Георги Панайотов


Вносител:
Daisy Multimedia
Цена:
120 лв.
сайт на продукта »

Първото ни впечатление от комплекта в кутията беше екстра USB към ток зарядно, и минималистичната брошурка с инструкции. Обезкуражени от ситните и кофти напечатани думички и уверени в уменията ни по разнищване и разбиране на всякакви джаджи, я подминахме със снизходителна усмивка.
Дизайнът на плейъра е почти директен rip off на този на музикалните Nokia слайдър телефони (само дето е с по-голямо екранче). На предния панел има точно три бутона за работа с менютата и скип/връщане на песен. На долния му... ъъм, ръб са слота за USB кабела, който действа като зарядно и естествено за прехвърляне на инфо от компа към плейъра, on/off бутон и стандартен жак за слушалки. Предлаганите в комплекта са ок, като качество на звука, но пък се изхлузват от ухото досадно често. До аудио порта е и слотът за Micro SD карта, даваща потенциал за разширяване на паметта на плейъра от 2 до 4 гигабайта. Целият плейър е от метал и ламарина, което го прави изключително издръжлив при ежедневна употреба, пък макар и малко тежък. Малък проблем е, че бутоните са трудни за натискане. 3-инчовият дисплей е с много добро качество. Клиповете и филмите изглеждат добре, текстът от е-книги или обикновени .txt файлове се чете ясно, а има опция и за auto scroll и смяна на подредбата му от хоризонтална във вертикална. Всички менюта са на български и макар и малко объркващи на по-сериозно разглеждане (от големи, красиви бутони минават на серия от малки линийки с опции) са лесни за усвояване.
Плейърът плейва MP3, WMA, WAV, FLC и APE медийни формати, може да отваря JPEG, GIF и BMP изображения и да записва в WAV формат, като диктофон. В случай че ви омръзне, плейлистата ви разполага и с FM радио. Което, откъдето и да го погледнеш, е стряскащо добра оферта за цената му. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Фоторамка: Diva DF8V 19
Мултимедиен плейър: Diva FX79 15
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV 15
Плейър: Hyundai HMB L-110 12
Дигитален мултимедиен плеър - WD TV 11
Philips с признание за най-добър телевизор 11
Дигитален плейър: WD TV Live 10
Фоторамка: Hama 7 inch Digital frame 10
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 10
Видео камера: A4 Tech PK-910H 9
ДРУГО ОТ Diva
Мултимедиен плейър: Diva FX91 4
Плейър: Diva TV7 4
Мултимедиен четец: Diva E-Book 7 3
Фоторамка: Diva DF8V 3