facebook facebook
 
 
 
   
 
Мтел ще предлага най-новите модели на iPhone
13.09.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Мтел ще предлага най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са последно поколение смартфони на iPhone, проектирани с нов дизайн, съчетаващ стъкло и алуминий в три красиви завършека – космическо сиво, сребро и злато. Моделите са изработени от най-устойчивото стъкло, използвано някога при смартфони, имат Retina HD дисплей, A11 бионичен чип и предлагат невиждани възможности за добавена реалност.

Най-известната камера в света става още по-добра, а безжичното зареждане дава още една силна характеристика на iPhone. iPhone 8 Plus включва двойна 12-мегапикселова камера и предлага портретен режим с осветеност, придаваща драматичен студио ефект на снимките с iPhone. С нея може да се заснемат впечатляващи портрети с плитка дълбочина на фокуса в 5 различни режима на осветеност.

Бъдещето на смартфоните iPhone X ще бъде наличен за предварителни поръчки в Мтел от 27 октомври. iPhone X е великолепно проектиран изцяло от стъкло, с красив 5.8-инчов Super Retina дисплей, A11 бионичен чип и безжично зареждане. Задната камера е подобрена и предлага двойна оптична стабилизация на изображението, а предната е с Face ID технология за 3D разпознаване на лицата в кадър.

 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Galaxy Note 8: цените в България 131
iPhone 8 и iPhone 8 Plus: цените в Мтел 124
Мтел ще предлага най-новите модели на iPhone 97
iPhone 4 – струва ли си? 84
Ето това е телефонът Essential на Анди Рубин 73
До 80% отстъпка на смартфони във VIVACOM 72
Huawei P10 lite и Huawei P10 Plus вече у нас 72
Huawei Honor 8 lite вече у нас 56
Xperia XZ Premium на лизинг във Виваком 55
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 54