facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » дисплеи
 
   
 
Монитори с ТВ тунер: LG Personal TV
17.09.2012 | автор: Филип Станиславов


оценка:

Вносител:
LG България
сайт на продукта »

Съчетавайки в себе си характеристиките на един монитор и един висококачествен HD телевизор, моделите от серията Personal TV (монитор с ТВ тунер) на LG представляват отлично решение за онези, които държат на отличните образи и богатата функционалност, без да правят компромис с размерите и разположението на екрана. Personal TV моделите са достатъчно големи, за да задоволят претенциите на геймъри и киномани, а в същото време са и достатъчно компактни, за да намерят място на вашето бюро или работен плот.

Предложенията от LG Personal TV се предлагат в три серии – М52, DM52 и M2482D – чиито различни диагонали позволяват на потребителите да направят най-подходящия за техните изисквания избор. Повечето модели са снабдени с модерен IPS (in-plane switching) панел за предаване на ясен и достоверен образ. Тази технология позволява преходите между цветовете да стават изключително плавно. Те намаляват накъсването на образа при сцени с бързи движения от екшън филми, спортни програми и видео игри, като едновременно с това предлагат широк, 178-градусов зрителен ъгъл. Освен това благодарение на възможността си да обработват дори най-бързите сигнали без загуба на качество, IPS панелите са гаранция за минимално време за реакция.

От моделите в LG Personal TV каталога най-разнобразни са възможностите, предлагани от М52, чиито варианти са в цели четири различни диагонала – 22, 23, 24 и 27 инча. Kа свой ред при DM52 моделите може да избирате диагонал на екрана от 23 и 27 инча, а при M2482D диагоналът е 27 инча. Благодарение на функцията Picture-in-Picture може да наблюдавате едновременно кадри от два канала или дори да отворите прозорец с картина от филм или предаване, докато същевременно във втория работите на десктопа на вашия компютър. Наличните HDMI портове осигуряват висококачествена връзка между монитора и цяла поредица от дигитални устройства, ползващи този стандарт – домашни гейм конзоли като XBOX360 и PlayStation 3, смартфони с microHDMI порт, цифрови камери и фотоапарати, както и модерни видео карти с HDMI изход. Почитателите на мултимедийните забавления с удоволствие ще прегърнат функцията USB Quick View, която позволява да превърнете всеки един USB флаш или външен хард диск в истински център за дигитални забавления. Чрез USB Quick View може да възпроизвеждате директно от USB устройствата филми, музика и снимкиА ако се притеснявате, че подобни мултифункционални устройства ще навредят на месечната ви сметка за електричество, трябва да знаете, че мониторите от серията LG Personal TV са сертифицирани като SUPER Energy Saving за максимално висока енергийна ефективност.

Интересът ви вече е сериозен и едва ли се нуждаете от допълнителен стимул, за да гласувате доверие на избрания от вас модел? Нищо, LG ви е подговила още една приятна изненада и като жест към своите клиенти компанията стартира нова промоция, съгласно условията на която гаранцията на серията LG Personal TV ще се увеличи от 3 на 5 години. Допълнителната гаранция важи за сериите, закупени в периода 15 август – 30 септември - M52, DM52 и M2482D, закупени до 30 септември 2012 г. 

напиши коментар
 

195 мнения
профил »
StupidJupiter каза на 18.09.2012, 16:56 ?. :

За цената да бяхте споменали нещо ...

353 мнения
профил »
[BG]QQ каза на 20.09.2012, 14:29 ?. :
Редактиран на 20.09.2012, 14:30 ?.

Тия бурсуци дето пишат статий за такава техника имат гадния навик да не пишат цената, поне 10 такива съм видял и много се дразня, като даваш инфо-давай. Ако пък няма официална цена, поне пишете така.
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ дисплеи
AOC обяви четири дисплея с честота 165 Hz 60
AOC представи новия монитор AG273QX 39
Монитор: LG W2486L 26
Монитор: Acer P223W 17
Монитор: Fujitsu Siemens ScaleoView L24W-2 15
4K монитор: Asus ProArt PA329Q 15
Монитор: Philips 221TE2L 14
Най-големият QLED гейминг монитор в света 12
Монитор: Philips 246EL2 11
Телевизор: Samsung Smart TV 11