facebook facebook
 
 
 
   
 
Мод слива перфектно DooM (2016) и Serious Sam HD
20.03.2020

Ако сте фенове на DooM (2016) или Serious Sam - ето нещо, което ще ви зарадва. Става въпрос за модът Serious DOOM: Hell in Egypt, дело на модъра Danny. Модът е доста сериозен, като добавя модели на оръжия и врагове от DooM в Serious Sam Fusion. Работата по мода е отнела до този момент над 2 години и ако нямате възможност да вземте DooM или DooM: Eternal - този мод ви дава чудестната възможност да се докоснете до тях, макар и ситуирани в нивата от Serious Sam HD: The First Encounter.

Важно е да отбележим, че след пускането на тази демо версия на мода, която включва първите пет нива от играта, Danny няма да продължи да я развива, а ще се насочи към нов мод, който ще акцентира върху импортиране на всички DooM: Eternal оръжия, врагове и механики от играта. А дотогава можем да се порадваме на Serious DOOM: Hell in Egypt или поне докато Bethesda не разберат за съществуването му и не го свалят.

Можете да свалите Serious DOOM: Hell in Egypt от този линк


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Serious Sam HD: The First Encounter

новини:
Бъдещето на поредицата е поверено на цели три независими студия, а игрите, които подготвят те варират от двуизмерни екшъни до походови RPG заглавия.
От Croteam ви предлагат да опитате полираната във визуално отношение версия на олд-скуул шутъра като свалите демото на играта, достъпно през Steam.

Ревю:
Осем години след първоначалния си дебют сериозният шутър на Croteam идва отново и в доста по-лъскав вид. За съжаление графиката е единственото подобрено нещо.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122