facebook facebook
 
 
 
   
 
Мод преработва из основи Halo: Combat Evolved
08.07.2019

Halo SPV3.2 (което означава „Signeplayer Version 3.2“) е мод, който преработва из основи легендарната Halo: Combat Evolved. Той добавя новини нива, оръжия, врагове, графични подобрения и други обновления. Модът първоначално бе пуснат през 2017 г., като SPV3.2 се явява нова версия, която излезе през изминалия уикенд. Новите нива се обхващат цели шест нови мисии, нова система за пускове и обновления, а сред графичните подобрения е и поддръжката на 4К резолюция.

SPV3.2 е голям малко над 3.5 GB и за да го подкарате ще трябва да се сдобиете с легално копие на Halo: Combat Evolved за PC. За всички, които не използват Windows 10, ще трябва да инсталират допълнително и фреймуърка .NET 4.6.1, като освен това създателите на мода препоръчват стриктно да се спазват указаните от тях директории за инсталация на мода или поне да НЕ се инсталира в Program Files или върху стари версии на мода. „Ще трябва да настроите мащаба на Windows display settings на 100%, а освен това е желателно да изключите и всякакви антивирусни, за да избегнете ненужни известия за вируси, по време на процеса на инсталация“ – се посочва в инструкциите.

Въпреки, че процеса на инсталация е далеч от интуитивен, все пак не трябва да забравяме какви мащабни промени нанася той, така че дори можем да заключим, че леко тромавия процес си струва в предвид съдържанието, което мода носи в себе си. Въпреки, че някои потребители докладват различни бъгове и гличове във версия SPV3.2, общите отзиви от мода са повече от положителни. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Halo Combat Envolved

новини:
Според официалното съобщение става въпрос за "нов дигитален проект", който ще бъде готов до края на годината
За да отпразнува десетгодишнината на оригиналната игра, тази есен Microsoft ще пусне осъвременена версия на шутъра, която ще поддържа и 3D изглед.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122