facebook facebook
 
 
 
   
 
Мод позволява изглед от първо лице в Resident Evil 2
05.02.2019

Resident Evil 7 революционизира поредицата, като стана първата официална част от основната поредица, която беше изцяло в перспектива от първо лице и въпреки тази драстична промяна успя да съхрани класическата атмосфера и да я издигне до едно ново ниво, по-близко до психологическия хорър в стил Silent Hill.

Въпреки грандиозния успех на излезлия наскоро Resident Evil 2 Remake, ако изгледът от първо лице ви е липсвал, вече имате възможността да коригирате това с помощта на Resident Evil 2 Mod Framework, дело на модъра praydog. Всъщност това, което прави мода е да постави камерата в тялото на вашия персонаж – решение, благодарение на което вие все още ще можете да виждате всички анимации на неговите крайници, което по мое мнение е най-доброто решение за перспектива от първо лице.

Инсталацията не е кой знае колко сложна, макар да има една-две тънкости. Вие просто трябва да изтеглите .dll файла и да го поставите в root директорията на играта, на вашето PC. Тук идва малко по-сложната част. Трябва да влезете в GitHub-а на Framework, откъдето взимате и разархивирате всички неща, отново в root директорията на играта и подкарвате файла “install_vs2017.bat”. Следващия път в който стартирате играта ще видите опции в менюто, които ще ви позволят да изберете изглед от първо лице (както и да модифицирате някои други опции). И това е.

Видео на мода можете да видите тук.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Resident Evil 2

новини:
Играта започва съществуването си като римейк на Resident Evil 2 под Unreal Engine 4.

Ревю:
Най-популярната част на най-популярната хорър поредица се завръща визуално обновена!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122