facebook facebook
 
 
 
   
 
Мистериозен проект на Rockstar Games е бил забранен в Австралия
20.08.2019

На нов проект на Rockstar, който носи името "Bonaire", е била отказана класификация за територията на Австралия, което означава, че е забранен за територията на страната. Това разбира се не е особено интересно, тъй като доста неща са забранени в Австралия напоследък. Това, което е по-интересно е, че не знаем какво точно представлява този проект „Bonaire“.

Някои медии предполагаха, че е онлайн разширението за Red Dead Online или поне някакъв ъпдейт в тази насока. Освен това Red Dead Redemption 2 все още не се е появила за PC, така че шансовете да е допълнение към онлайн версията на играта са големи.

Органът, който се занимава с класификацията в Австралия се нарича Australian Classification Board (ACB) и напоследък е обичайно да отказва да класифицира даден продукт, което го прави забранен за територията на островната държава-континент. Друг от списъка с наскоро баннати заглавия е We Happy Few, която всъщност беше банната и през 2018 г. Новата ѝ забрана най-вероятно е свързана с DLC-то Lightbearer, което включва наркотици (явно и разработчиците са прибегнали до подобни субстанции, ако съдим по трейлъра). DLC-тата се оказаха проблем и за Kingdom Come: Deliverance след като и тя беше наскоор банната, заради DLC-то “A Woman’s Lot”, което пък дойде след банването на DayZ и... Да, списъка е дълъг. Обратно на Bonaire.

Най-вероятно зад този мистериозен проект, се крие DLC за Red Dead Redemption 2, тъй като Bonaire всъщност е името на един малък карибски остров, а местността не е непозната за RDR2. Нямаме друг избор освен да чакаме, за да разберем. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Rockstar Games

новини:
Дан Хаусър напуска RockStar след повече от 20 години в нея.
След близо година на слухове и спекулации, най-накрая стана ясно, че Red Dead Redemption 2 пристига за PC.
Появата му дава нова надежда за PC версия на Red Dead Redemption 2.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122