facebook facebook
 
   
   
 
Концерт на SABATON И ACCEPT
09.03.2017 | автор:


сайт на продукта »

 

Дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина SABATON и хеви метъл легендите ACCEPT у нас ще се състои този петък, 10 март, в "Зала 4" на Интер Експо Център в София. Уникалното събитие е част от световното турне „The Last Tour" в подкрепа на поредният добър албум на SABATON озаглавен  "The Last Stand" и продуциран от гениалният Peter Tagtgren (PAIN). То ще бъде открито от шведските адвенчър герои Twilight Force.

Програмата на вечерта по часове е следната:

18:00 часа - Отварят вратите на залата
19:00 часа - Twilight Force
20:00 часа - ACCEPT
21:30 часа - SABATON
23:00 часа - Оакван край на събитието

 Място на провеждане, локация:

Интер Експо Център се намира на булевард „Цариградско шосе", на „входа" на София в посока центъра на града и срещу магазин Метро. От Централна гара, Централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и голям подземен платен паркинг на столиното метро и самият комплекс.  За повече полезна и подробна информация посетете: http://iec.bg/bg/about/iec

Часове и места за влизане, изходи:
Входа за фенове и гости с покани ще работи от 18:00 до 22:45 часа и се намира на източната страна на залата, след КПП (контролно пропусквателен пункт) батиерата.

Входа за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард „Цариградско шосе" и ще работи от 18:00 до 20:00 часа.
Билети за шоуто все още се продават, онлайн тук:   http://www.eventim.bg/bg/bileti/sabaton-accept-sofia-inter-expo-center-939667/performance.html  и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта - Варна, Пловдив - билетна каса пред общината. 


В случай на налични билети, в деня на шоуто до входа за журналисти и специални гости ще има разположена каса с работно време от 17:00 до 22:00 часа.

Препоръваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

Не пропускайте топ събитието със SABATON, ACCEPT и Twilight Force!