facebook facebook
 
 
 
   
 
Колонки: Logitech Z10
31.01.2007 | автор: Александър Бойчев


Вносител:
Плесио
Цена:
159 лв.
сайт на продукта »

Компактни, удобни, технологични авангардни – това е най-краткото и изчерпателно обяснение за възможностите и същността на мултимедийните тонколони Z10 на Logitech. Тези високоговорители предлагат алтернативен подход при решаването на належащ в наши дни проблем – озвучаването на помещения с прелестни звуци от компютъра, когато звуковата карта отсъства, компютърът е в такова положение, че не можете да заврете аудиокабел в неговото отзад или просто търсите алтернативен начин да слушате музика.

Z10 се включват към USB-порта, след което единствено ви остава да настроите волумето по вкус. Върху десния говорител се намират чувствителни на допир бутони, с които можете да контролирате силата на звука и силата на басите. Освен това ще откриете и бутони за пускане на следващата песен , паузиране на моментното изпълнение, както и бутон mute (рязко спиране на всички звук). За съжаление бутоните за Play и FFW/RRW работят само с Windows Media Player, което за мен като върл почитател на Winamp беше разтрисащо. Звукът от колоните е плътен и приятен.

Естествено че освен за музика, са отлична звуковъзпроизвеждаща инсталация за игри. Но това не е всичко – специалната общност на феновете на устройствата на Logitech са създали редица модификации и допълнителни приложения, които можете да използвате с устройството – примерно да пуснете часовник, индикатор за използването на RAM паметта и процесора и т.н. Това са същите приложения, които можете да подкарате под геймърската клавиатура с дисплей G15. Естествено, Logitech oтново тотално ни побъркват и накрая ни сервират цена, от която да ни се приреве. Нормално е – да ги притежаваш не е точно лукс, а осъзнат правилен избор. 

напиши коментар
 

2 мнения
профил »
the_element каза на 01.09.2009, 17:06 ?. :

ami izglejdat dosta hubavo :)

140 мнения
профил »
bmwkz каза на 17.10.2009, 10:38 ?. :

da ma ne zamestvat ludiq BASS na moite

пиши на кирилица! има десетки латиница към кирилица конвертори!!
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ саунд
Свместимост с новите конзоли на Audeze 45
Усилвател за слушалки: FiiO E6 28
Външна звукова карта: Creative X-Fi HD USB 17
Безжична колонка: Sony SRS-BTV25 15
Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 14
Altec Lansing MX-5021 14
Слушалки: Turbo-X H646MV 13
Мултимедийни колонки: X-Mini II Capsule 13
Колонки: Geepas 5.1 13
Безжични слушалки: Hama 87501 Sporty 11