facebook facebook
 
 
 
   
 
Коледен PES турнир ще предизвика феновете на Pro Evolution Soccer
13.12.2017

На 16-ти декември единствената специализирана верига магазини за компютърни и видеоигри Пулсар организира коледен PES турнир в Спортен бар „Академията“, който за пореден път ще се превърне в арена на виртуални сблъсъци между най-добрите футболни отбори на планетата. Контролът, над които - разбира се - ще бъде поет от всеки уверен в уменията си играч, готов да се бори за победата. Следвайки наложената през годините традиция, че на турнирите на Пулсар всеки е добре дошъл да се включи в играта, входът е свободен, а записванията са на място в 10:00 часа. Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 11:00 часа.

Тръпката от усещането да играеш с любимия си футболен клуб ще бъде подсилена допълнително чрез ново правило, въведено от главния организатор на събитието – Емил Beast Димитров. Tози път, за разлика от предишни турнири, играчите ще могат да заложат само на един отбор (още при регистрацията) и няма да имат право да го сменят до края на надпреварата.

„Тази година PES е изключително успешен. Връща ме към най-славните години на поредицата. Личи си, че Konami са работили много здраво за подобряването на аспекти като геймплей, разнообразие на тактики, онлайн режим и др. За мен това е най-„турнирния“ PES до момента и чакам всяко събитие с нетърпение. Очаквам да се получи вълнуващ коледен PES турнир, защото вече има много качествени състезатели в България“, коментира Етиен Янев, известен в геймърските среди като най-успешния български PES играч. На миналия турнир – PES 2018 Open Party – Етиен грабна второто място след ожесточен финал с шампиона Михаил Марков.

 

Наградите на Коледния PES 18 турнир ще бъдат, както следва:

1-во място - ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 100 лева; оригинален PES часовник; оригинална PES 1995 шапка;

2-ро място - ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник; оригинална PES 1995 шапка;

3-то място - ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник; оригинална PES 1995 шапка.

Награди за топ 8: оригинални PES шалове, предоставени от Konami.

 

Подробности за турнира можете да откриете тук: https://www.facebook.com/events/307770819717526/

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Pro Evolution Soccer 2018

новини:
Радослав Христов е победител в Коледния турнир по футболния симулатор Pro Evolution Soccer, организиран от верига магазини Пулсар.
Михаил Марков спечели първия турнир в България по виртуалния футболен симулатор Pro Evolution Soccer 2018.
Датата е 24 септември, мястото – Спортен бар „Академията“ в Арена Запад, часът – 10:00.

Ревю:
Въпреки, че промените и подобренията можеха да са повече, PES 2018 изпипва геймплея и носи истинска наслада. Реалистично пресъздаване на любимата игра.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122